Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özgür Özel Cumhuriyet Bayramı için konuşma yaptı

Özgür Özel Cumhuriyet Bayramı için konuşma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Grup Başkanı ve aynı zamanda Genel Başkan Adayı olan Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bir etkinlikte, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı öncesinde önemli bir konuşma yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özgür Özel Cumhuriyet Bayramı için konuşma yaptı
KAYNAK: ANKA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Grup Başkanı ve aynı zamanda Genel Başkan Adayı olan Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlenen bir etkinlikte, yaklaşan Cumhuriyet Bayramı öncesinde önemli bir konuşma yaptı. Özel, konuşmasında CHP'nin geleceği ve genel başkanlık seçimine odaklanarak, şunları dile getirdi:

"Cumhuriyet’in 100. yılında CHP’yi yönetecek genel başkana ve kadrolara karar verilecek. Bu kararı, Türkiye’nin dört bir yanından seçilmiş 1200 delegemiz verecek. Bazı tartışmalar yapılıyor, çok üzüldüğüm bazı ithamlarda bulunuluyor, bazı cümlelerin içinde Cumhuriyet’in amiral gemisi İzmir’imizin de adı geçiyor. Diyen var ki; İzmir’in delegesi askermiş, İzmir’in delegesi ne söylenirse onu yaparmış. Vallahi doğru, İzmir’in delegesi asker, üyesi de asker. Hepimiz askeriz, Mustafa Kemal’in askerleriyiz."

HEPİMİZ ASKERİZ, MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ

CHP Grup Başkanı ve aynı zamanda Genel Başkan adayı olan Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve yaklaşan Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle önemli bir konuşma yaptı. Konuşmasında CHP'nin geleceğine ve genel başkanlık seçimine odaklandı ve şunları ifade etti: "100. yılını kutladığımız Cumhuriyet'in yönetimine ve CHP'nin kadrolarına karar verme zamanı yaklaşıyor. Bu kararı, Türkiye'nin dört bir yanından seçilmiş 1200 delegemiz verecek. Şu sıralar bazı tartışmalar yaşanıyor ve maalesef bazı suçlamalar da yapılıyor. İzmir, Cumhuriyet'in amiral gemisi olarak nitelendiriliyor. İzmir delegelerinin adına, 'Asker' deniliyor ve ne söylenirse onu yaparlar şeklinde ithamlar ortaya atılıyor. Doğru, İzmir'in delegeleri asker, çünkü hepimiz askeriz, Mustafa Kemal'in askerleriyiz."

BU ÜLKENİN KALBİNDEN NE CUMHURİYET NE ATATÜRK SEVGİSİNİ SÖKEMEZSİNİZ”

"Bu güzel bayramı hak ettiği gibi kutlamayanlar, gerekli hazırlıkları yapmayanlar, 100. yılını küçümseyenler, bilmeliler ki; anma etkinliklerini sınırlayabilirsiniz, konserleri azaltabilirsiniz, resepsiyonları iptal edebilirsiniz, Atatürk'ün ismini anmamayı bir başarı gibi görebilirsiniz... Ancak bu milletin, bu halkın, bu İzmir'in, bu ülkenin kalbinden ne Cumhuriyet sevgisini ne de Atatürk sevgisini silemezsiniz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmancık'ta ilelebet cumhuriyet coşkusu

Osmancık'ta ilelebet cumhuriyet coşkusu