Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Özcan’dan Özdağ’a: Milyonlarca vatandaşımızı ziyadesiyle mutlu ettiniz

Özcan’dan Özdağ’a: Milyonlarca vatandaşımızı ziyadesiyle mutlu ettiniz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medyadan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a seslendi. Özcan paylaşımınında, Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasında kurulan iş birliğinden memnuniyetini dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özcan’dan Özdağ’a: Milyonlarca vatandaşımızı ziyadesiyle mutlu ettiniz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla ortak bir basın açıklaması yaparak 28 Mayıs’ta gerçekleşecek ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini açıkladı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu açıklamanın ardından sosyal medyadan yayınladığı mesajla, Özdağ’ın kararından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“Değerli ağabeyim, Sayın Ümit Özdağ

Memleketimiz ve milletimizin çok hassas günler geçirdiği bu günlerde, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yana tavır koymanız, CHP’nin bel kemiği olan Atatürkçü ve Türk Milliyetçisi milyonlarca vatandaşımızı ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Ayrıca Türkiye’nin en büyük beka sorunu olan sığınmacılar sorununun ciddiyetini kararlılıkla bir kez daha ortaya koymanız, tarihte altın harflerle yerini almıştır. Bu uzlaşı ile birlikte hem siz hem Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha ne kadar vatansever olduğunuzu bütün dünyaya, taraflı tarafsız 85 milyona ilan etmiş oldunuz.

Büyük Türk Milleti adına her ikinize de şükranlarımı sunuyorum.”

ZEYNEP MERİÇ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ANSİAD’da gündem deprem

ANSİAD’da gündem deprem