Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Osman Sert Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı

Osman Sert Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı

ANTGİAD Başkanı Osman Sert, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Osman Sert Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı

Başkan Osman Sert, CHP’den Konyaaltı Başkanlığı’na aday adayı olması sonrası gazetemize verdiği kısa açıklamada, 'Biz 6 yıldır Sivil Toplum kuruluşlarında yöneticilik yapıyorum.  4 yıldır da ANTGİAD Başkanlığı’nı sürdürüyorum. Ürettiğimiz projeler toplumda büyük ilgi gördü ve kent için çalıştık. Projelerimizin kentte değer gördüğünü hissettik. Şehrimize Konyaaltı’ndan başlayarak daha iyi hizmetler sunabileceğimiz bir sürecin içerisine girdik. Hazırız. Başvurumuzu yaptık' dedi.

Osman Sert Konyaaltı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı

Osman Sert kimdir?

Osman Sert, Türkiye’deki çeşitli sektörlerde önemli roller üstlenmiş bir iş insanıdır. Şu anda ANTGİAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır ve aynı zamanda Sert Global A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Sert, satışları artırma, yeni pazar alanları bulma ve insanlarla iletişim kurarak ihtiyaçlarını belirleme konusunda deneyime sahiptir.

Sert, 2020 yılından bu yana Sert Global A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca 2020 yılından bu yana ANTGİAD’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Daha önce Karayol Mühendislik’te Satış Müdürü olarak görev yapmış ve LLK Eurasia Madeni Yağ San. ve Ticaret Ltd.Şti.'de Bölge Satış Müdürü olarak çalışmıştır. Ayrıca Arçelik A.Ş. ve Hedef Otomotiv A.Ş.'de Satış Temsilcisi olarak görev yapmıştır.

Eğitim geçmişi ise Ankara Üniversitesi’nde Uluslararası Pazarlama ve Çankaya Üniversitesi’nde İşletme alanlarında eğitim almıştır. Sert’in geniş deneyimi ve liderlik becerileri, onu iş dünyasında güçlü bir figür haline getirmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tapu sahipleri için önemli uyarı: Ödemeyene büyük ceza geliyor

Tapu sahipleri için önemli uyarı: Ödemeyene büyük ceza geliyor