Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Muharrem İnce bugün açıklama yapacak

Muharrem İnce bugün açıklama yapacak

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muharrem İnce bugün açıklama yapacak

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin, "seçimden çekileceği" iddialarının ardından bugün saat 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyeceği belirtiliyor. Basın toplantısı, Memleket Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Gazeteci Aytunç Erkin, Sözcü TV'de Ebru Baki'nin sunduğu 'Para Politika' programında, Muharrem İnce'nin yakın çalışma arkadaşlarıyla bir otelde dün akşam saatlerinde bir toplantı yaptığını aktardı. Erkin, bu toplantıda İnce'ye seçimin ikinci tura kalmayacağının ve bu nedenle çekilme kararı alınması gerektiğinin iletilmesinin ardından İnce'nin bu fikri düşünmeye aldığını belirtti. İnce'nin parti genel merkezine geçtiği ve ilerleyen saatlerde bu konuda bir açıklama yapacağı bilgisi verildi.

Muharrem İnce'nin basın toplantısıyla ilgili detaylar ve çekilme kararıyla ilgili net bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Koca'dan Kerem Kınık'a istifa çağrısı

Bakan Koca'dan Kerem Kınık'a istifa çağrısı