Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Milliyetçi Hareket Partisi'nde Adana Krizi!

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Adana Krizi!

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) Adana'da Kriz: Üç İlçe Başkanlığı Kapatıldı, Bahçeli'nin Başdanışmanı Disipline Sevk Edildi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milliyetçi Hareket Partisi'nde Adana Krizi!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Yerel seçimlere sayılı günler kala, MHP içerisinde Adana'da önemli bir gelişme yaşandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Adana'ya bağlı Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıklarının, yerel seçim çalışmalarında parti disiplinini ihlal ettikleri gerekçesiyle kapatıldığını duyurdu.

Bu kararın ardında, parti disiplin ve politikalarına aykırı davranışlar sergilenmesi olduğunu belirten Yalçın, aynı nedenle Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü'nün de başdanışmanlık görevinden alındığını ve merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini ifade etti.

MHP'li Yalçın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 'Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.' ifadelerini kullandı.

Bu gelişme, Ak Parti ve MHP'nin 30 büyükşehirde 'ortak aday' ile yerel seçime girmesi kararı sonrasında Adana'nın Ak Parti'ye bırakılmasının ardından geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere’de eczaneler doktor reçetesiz 7 hastalığı tedavi edebilecek

İngiltere’de eczaneler doktor reçetesiz 7 hastalığı tedavi edebilecek