Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Milli Eğitim Bakanı Tekin Cumhur İttifakı adayına destek istedi

Milli Eğitim Bakanı Tekin Cumhur İttifakı adayına destek istedi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Uzundere ilçesinde Cumhur İttifakı adayı Sinan Aydın'a destek için ziyarette bulundu. SKM önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Tekin, Türkiye'de örnek gösterilecek bir oy oranı ile başkan seçileceğine inandığını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli Eğitim Bakanı Tekin Cumhur İttifakı adayına destek istedi
KAYNAK: İHA

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, memleketi Uzundere ilçesinde, Cumhur İttifakı'nın adayı için seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Tekin, hemşehrilerinden Cumhur İttifakı Adayı Sinan Aydın'a destek istedi.

SKM Önünde Vatandaşlara Hitap Etti

Bakan Tekin, SKM önünde toplanan vatandaşlara hitap etti. "Cumhur İttifakı her yerde kendi adayları ile seçime giriyor. Uzundere'de de bir adayımız var, o da Sinan Aydın'dır. Sinan benim de akrabam. Oy birliği ile kendisini başkan seçmenizi istiyorum. Türkiye'de örnek gösterilecek bir oy oranı ile başkan seçileceğine inanıyorum. Büyükşehir'de Mehmet Sekmen ağabeyimize destek istiyoruz" şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın Destek Mesajı Verdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın da konuşmasında, "Cumhur İttifakı'nın iki lideri de kutlu yolda yürümeye devam ediyor. Merkezi hükümetin daha hızlı hizmet getirebilmesi için yerelde de bu desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Esnaf Ziyareti ve Destek Talebi

Bakan Tekin ve milletvekilleri daha sonra ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı adayına destek istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tokat'ta 532 Yıllık Geleneğin İftar Şöleni

Tokat'ta 532 Yıllık Geleneğin İftar Şöleni