Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset MHP MYK üyesi Ferhat Çakıroğlu vefat etti! Bahçeli'den taziye mesajı

MHP MYK üyesi Ferhat Çakıroğlu vefat etti! Bahçeli'den taziye mesajı

Beyin kanaması geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu hayatını kaybetti. Bahçeli taziye mesajı yayımladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP MYK üyesi Ferhat Çakıroğlu vefat etti! Bahçeli'den taziye mesajı
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu, geçirdiği rahatsızlık sonucu dün hayatını kaybetti.

Mhp Myk Üyesi Ferhat Çakıroğlu Vefat Etti-1

Cenaze Bilgileri

Geçirdiği beyin kanaması sonrasında kaldırıldığı Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitiren Ferhat Çakıroğlu'nun cenaze namazı 21 Şubat 2024 Çarşamba günü öğle namazına müteakiben İstanbul Fatih Caminde kılınacak. Çakıroğlu'nun Eyüp Sultan kabristanlığına defnedileceği belirtildi.

Mhp Myk Üyesi Ferhat Çakıroğlu Vefat Etti (2)

Bahçeli'den Taziye Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vefat eden MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı yayımladı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, X hesabından taziye mesajı yayımladı. Bahçeli, mesajında, 'Değerli dava arkadaşım ve Merkez Yönetim Kurulu üyemiz Ferhat Çakıroğlu’nun geçirmiş olduğu bir rahatsızlık sonucu vefat etmesinden derin bir teessür duydum. Merhum arkadaşımız her zaman dua ve hayırla anılacak, davamıza ve partimize hizmetleri saygıyla hatırlanacaktır. Aziz şehitlerimize ve değerli arkadaşım Ferhat Çakıroğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Çakıroğlu ailesinin ve camiamızın başı sağ olsun diyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Rabbim taksiratını affetsin.'

Mhp Myk Üyesi Ferhat Çakıroğlu Vefat Etti! Bahçeli'den Taziye Mesajı


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başakşehir'de Kediyi Öldüren Sanığın Kararı Üst Mahkeme Tarafından İptal Edildi!

Başakşehir'de Kediyi Öldüren Sanığın Kararı Üst Mahkeme Tarafından İptal Edildi!