Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Meral Akşener'in eleştirilerine CHP'den ortak bildiri yanıtı geldi

Meral Akşener'in eleştirilerine CHP'den ortak bildiri yanıtı geldi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener grup toplantısında CHP'yi hedef almıştı. Akşener'e jet yanıt CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır'dan geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener'in eleştirilerine CHP'den ortak bildiri yanıtı geldi
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin TBMM Başkanlığı tezkeresine 'evet' demesine yönelik eleştirilerde bulundu. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, 'Biz Meral Akşener'i asla karın ağrısı olarak görmedik' diyerek Akşener'e hızlı bir yanıt verdi.

CHP ve Saadet, Ortak Bildiriden Vazgeçerek Tezkereye 'Evet' Dedi

Irak'ın kuzeyindeki saldırıların ardından CHP ve Saadet Partisi'nin ortak bildiriden vazgeçip tezkereye 'evet' demesi tartışmalara neden oldu. Akşener, CHP'yi eleştirirken, Başarır ise devlet ciddiyetine uygun görüşmelerin yapıldığını savundu.

Başarır: Bir Hukuk Devletinde Bakanlar Meclis'e Gelir, Hesap Verir

Başarır, 'Bir hukuk devletinde bakanlar gelir Meclis'e, bunun hesabını verir. Meclis bir tezkere getirir, partiler de gereğini yapar. Yaptı mı? Yaptı.' diyerek CHP'nin aldığı kararı savundu ve Akşener'e, 'Terörü yaratan AKP ile aynı çizgide olmak istemiyoruz demişti. Ne değişti?' sorusunu yöneltti.

Akşener'in Eleştirilerine Başarır'dan Hatırlatma

Başarır, Akşener'in eleştirilerine tarih referansı yaparak, '4 yıl önce yine şehit vermiştik, yine ortak bildiri verilmişti. Meral Hanım imzalamamıştı. Terörü yaratan AKP ile aynı çizgide olmak istemiyoruz demişti. Ne değişti?' dedi ve CHP'nin tutarlılığını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da yüzlerce e-scooter trafikten men edildi

Antalya'da yüzlerce e-scooter trafikten men edildi