Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Meral Akşener'den CHP'ye sert tezkere eleştirisi

Meral Akşener'den CHP'ye sert tezkere eleştirisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'nin tezkereye ret oyu vermesine yönelik eleştirilerde bulundu. Akşener, "Bu ret oylarının verildiği sırada ortaya atılan 'bir tane yabancı postalı bu ülkeye giremez' argümanı, evet oyu verenleri hainlikle itham etme noktasında bir dilin ortaya çıkmasına neden oldu. Bu durum, ret oyu verenlerin hainlikle suçlandığı bir çerçeveyle karşı karşıya kalmamıza yol açtı" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener'den CHP'ye sert tezkere eleştirisi
MUHABİR: Süleyman Gezici

Meral Akşener, Düzce Ziyareti ve Aday Tanıtımları

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Düzce'de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve belediye başkan adaylarını tanıttı. Bu ziyaret kapsamında partililer ve liderlik ekibi tarafından karşılanan Akşener, partisinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve teşkilat buluşmasına katıldı.

Partinin Vizyonu ve Faaliyetleri

Akşener, yaptığı konuşmada, İYİ Parti'nin milliyetçi, demokrat ve kalkınmacı bir parti olduğunu vurgulayarak, siyasi yönlerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları gibi çalışan ikili bir sisteme sahip olduklarını belirtti. Ayrıca, parti olarak eğitimde destek olma amacıyla 375 öğrenciye burs sağladıklarını ve ihtiyaç sahiplerine yönelik projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Yerel Seçimlere Hazırlık

Akşener, önümüzdeki yerel seçimlerde bütün il ve ilçelerde aday çıkaracaklarını belirtti. "Kazanmak için yola çıkıyoruz. Milletimiz bize yüzde 10 oy vererek 'gözümün önünden ayrılma' dedi" şeklinde konuştu.

Dış Politika ve Eleştiriler

İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılara karşı sert bir tavır alarak, "Netanyahu ve emrindekilerin Gazze'de yaptığı her türlü mezalimi, terörü lanetliyorum. Allah bildiği gibi yapsın" ifadelerini kullandı. Akşener ayrıca, Türkiye'nin İsrail-Filistin çatışmasındaki tutumuna yönelik eleştirilere karşı birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

CHP'ye Tezkere Eleştirisi

Akşener, CHP'nin Irak ve Suriye'ye asker gönderme tezkeresine ret oyu vermesini eleştirerek, bu tutumun geçmişteki uygulamalardan farklı olduğunu ve bu durumun hainlik ithamlarıyla karşı karşıya bıraktığını ifade etti.

Vatanseverlik ve Türkiye Vizyonu

Türkiye'nin çıkarları açısından İYİ Parti'ye, sağduyusuna ve vatanseverliğine ihtiyaç olduğunu savunan Akşener, her bir vatandaşın eşit haklara sahip olduğu bir Türkiye hayaliyle hareket ettiklerini vurguladı.

Aday Tanıtımları

Konuşmasının sonunda, partisinin Düzce Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş, Gölyaka Belediye Başkan Adayı Bekir Akbulut ve Akçakoca Belediye Başkan Adayı Behçet Alkan Lokum'u tanıttı.

Akşener, daha sonra Sakarya, Bolu, Düzce, Zonguldak, Kocaeli, Yalova ve Karabük'ün il ve ilçe başkanlarıyla bölge istişare toplantısına katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'nın Gazze'ye gönderdiği insani yardım Mısır'a ulaştı

Rusya'nın Gazze'ye gönderdiği insani yardım Mısır'a ulaştı