Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Meral Akşener yarın 1 büyükşehir adayını daha açıklayacak

Meral Akşener yarın 1 büyükşehir adayını daha açıklayacak

İYİ Parti, yaklaşan yerel seçimlere yönelik aday belirleme sürecine hız kazandırdı. Toplamda 98 belediye başkan adayını duyuran parti, bu adaylardan 5'inin il, 3'ünün ise büyükşehir belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Partinin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise yarın kamuoyuyla paylaşılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener yarın 1 büyükşehir adayını daha açıklayacak
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti, yerel seçimlere yönelik aday tespit çalışmalarını hızlandırarak bugüne kadar 5'i il, 3'ü büyükşehir olmak üzere toplamda 98 belediye başkan adayını kamuoyuyla paylaştı. Parti lideri Meral Akşener'in seçimlere "hür ve müstakil" bir şekilde katılma kararı sonrasında başlatılan aday belirleme süreci, İzmir, Eskişehir, Kahramanmaraş, Kilis, Düzce, Çanakkale, Isparta ve Kırıkkale'deki belediye başkan adaylarının duyurulmasıyla devam etti. Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural, kriterlere uyan birden fazla aday adayı olması durumunda anket yöntemiyle belirlendi.

Parti, bu süreçte ayrıca 90 ilçe ve belde belediye başkan adayını da kamuoyuyla paylaştı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in başkanlığında yapılan Genel İdare Kurulu toplantısında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yerel seçimlerde işbirliği teklifinin reddedilmesi ve "Seçime 81 il 922 ilçede kendi adaylarımızla girelim" kararının onaylanmasının ardından, partinin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı yarın açıklanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM'den 'Torba kanun' teklifinin ilk 29 maddesi onay aldı

TBMM'den 'Torba kanun' teklifinin ilk 29 maddesi onay aldı