Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Meral Akşener: 'Vermeyin Bize Oy Gidin CHP’yi Destekleyin!'

Meral Akşener: 'Vermeyin Bize Oy Gidin CHP’yi Destekleyin!'

Meral Akşener, Ankara'nın Mamak ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerde esnafı dinleyen Akşener, oy talebinde bulundu ve tartışmalı bir diyalog yaşandı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meral Akşener: 'Vermeyin Bize Oy Gidin CHP’yi Destekleyin!'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Ankara Mamak'ta esnafı ziyaret etti. Akşener'e İYİ Partililer ve İYİ Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır eşlik etti.

"Artık Oy İstemek İçin Geziyoruz"

Kuruyemiş dükkanını ziyaret eden Akşener, seçim sürecinde esnafı gezip oy istemek üzere olduklarını belirtti. Akşener, "Yerel seçime gidiyoruz. Elbette bütün esnafımızı gezerek oy istemek üzere yola çıktık. Sizden de adayımız burada kendisi için oy istiyoruz. Üç sene esnaf gezdim. Kendi partimi övmedim, başka partiyi yermedim. Şimdi seçim zamanı oy istemeye geldik." şeklinde konuştu. Esnafa "İşler nasıl?" sorusunu yönelten Akşener, "Çok şükür olduğu kadar. Sizinleyiz" yanıtını aldı.

Akşener, Gezdiği Dükkanlarda Oy İstedi

Akşener, daha sonra telefon malzemeleri satan dükkanda esnafı ziyaret etti. "Üç sene esnaf gezdim ben. Bu dükkanlarda sadece sizleri dinledim, sonra da Meclis kürsüsünden sizin sesinizi dile getirdim. Şimdi seçim var. Artık oylarınızı istemek için geziyoruz. Hüseyin Bayındır için oy istemeye geldik." şeklinde konuştu.

"DEM’e Teşekkür Ediyorsunuz, Bize Küfür Ediyorsunuz"

Akşener, esnaf ziyaretini sonlandırdığı dükkandan çıktığında kendisini bekleyen bir kadının sorularına yanıt verdi. Kadın, "Siz neden Mansur Yavaş’ı ve Ekrem İmamoğlu’nu desteklemiyorsunuz? Kazanamayacak kişilerle ortaya çıkılıyor. Biz halk olarak çok perişanız. Sana üstümü başımı göstereyim. Bölük bölük bölmeyin. Milletvekilliğinde aldınız da niye şimdi belediye başkanlıklarında ayrılıyorsunuz?" şeklinde yakındı. Akşener ise bu sorulara, "Biz seçtirdik zamanında. Bugün de tek başımıza bir girelim, görelim. Biz milletvekilliği seçimlerine ayrı girdik. Siz istediniz, biz de gereğini yaptık. Desteklemeyin siz de. Benim yüzümden mi perişan oluyorsunuz? Bu eskiliğin sebebi ben miyim? Mansur Bey’i seçtik, neden bunu düzeltmedi o zaman? Cumhurbaşkanlığı’na niye seçtirmediniz? Biz bir parti kurduk. Sizin için mi parti kurduk biz? Biz bu millet için parti kurduk. Vermeyin bize oy. Gidin CHP’yi destekleyin, seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz." şeklinde yanıt verdi.

"Bizim Partimiz Başkalarının Varlığını Sağlamak Üzere Kurulmuş Bir Parti Değildir"

Akşener, bu diyalogla ilgili olarak "Provokasyon olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu da yanıtladı. Akşener, "Ben vatandaşın ister birileri tarafından söylensin, ister bir vatandaşa böyle deyin densin. İsterse kendiliğinden desin, can baş üstünedir. Burada bir sorun yok. Çünkü ben isteyenim. O kişi oy verir, vermez o ayrı bir şey. İstediğin süre içerisinde seçmen velinimet olmalıdır. Türkiye bunu kaçırdı." dedi. Akşener, siyasetin vatandaşın karşısına çıkıp tartılmak için olduğunu belirterek, "Biz bir siyasi partiyiz. Burada ciddi bir insan içini acıtan durum var. Vatandaşın karşısına kendimizi tarttırmak üzere çıkabiliriz. Vatandaş bana ‘Ey Meral Akşener, kendini tarttırdın, seni sınıfta bırakıyorum’ diyebilir. O zaman bana düşen ‘eyvallah’ demektir. Şu anda siyasi liderler içerisinde, siyasi liderliğe doğru giden arkadaşlarımız için de Türkiye’de herhangi bir şahsın şuraya vatandaşı, buraya da kendi kellesini koyduğu baki değildir." ifadelerini kullandı. Akşener, siyasi liderliğin bedelinin ödenmesi gerektiğini ve kendisinin bu bedeli ödemeye hazır olduğunu vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’da Otobüse Büyük Tuvaletini Yaptı! Herkes Şok Oldu

Ankara’da Otobüse Büyük Tuvaletini Yaptı! Herkes Şok Oldu