Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Kırsal Mahallelerde Niyazi Nefi Kara Farkı

Kırsal Mahallelerde Niyazi Nefi Kara Farkı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, 31 Mart’tan sonra hayata geçireceği “Halkçı Belediyecilik” anlayışını gece gündüz demeden kent halkıyla bir araya gelerek anlatmaya devam ediyor. İşte detay

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırsal Mahallelerde Niyazi Nefi Kara Farkı

Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat Belediye Başkan Adayı Niyazi Nefi Kara, 31 Mart’tan sonra hayata geçireceği “Halkçı Belediyecilik” anlayışını gece gündüz demeden kent halkıyla bir araya gelerek anlatmaya devam ediyor.

Halkla Buluşmalar ve Ziyaretler

Başkan Adayı Nefi Kara, son olarak Manavgat’ın Isparta ve Konya sınırında bulunan bir dizi mahalleyi ziyaret etti. Bu ziyaretlerde, Başkan Adayı Kara’ya eşi Hacer Ceyhan Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve CHP Manavgat Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

Halkçı Belediyecilik Anlayışı

Başkan Adayı Nefi Kara, kentin kalkınmasının kırsaldan başlayacağını belirterek, vatandaşların hayatına dokunan birçok projeyi sırasıyla yerine getireceklerini dile getirdi.

Çiftçi Danışma Merkezi ve Tohum Bankası

“Halkçı ve katılımcı belediyecilik anlayışı kentimizde hakim olacak. 'Çiftçi Danışma Merkezi’ni hayata geçireceğiz ve sizlere ücretsiz olarak hizmet verecek. Tohum bankası kurarak doğru üretimi teşvik edeceğiz. Toprak analizi yapacağız bu sayede hangi ürünün verimi olacaksa üreticimiz onu yetiştirecek.” dedi.

Sağlık Evleri Projesi

Başkan Adayı Nefi Kara, “Sağlık Evleri” projelerini hayata geçireceklerini belirtti. Bu merkezlerde doktor, hemşire ve psikolog bulunacak ve vatandaşların düzenli olarak tedavisi ve taraması yapılacak.

Kalkınmayı Kırsaldan Başlatma

Kara, “Kalkınmayı kırsaldan başlatacağız. Sizler mutlu olursanız bizler de mutlu olacağız. Ev sahipliğinizden ve sıcak ilgilerinizden dolayı sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Biz Biriz ve Birlikteyiz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da çoban ağılda ölü bulundu: 3 kişi adliyeye sevk edildi

Burdur'da çoban ağılda ölü bulundu: 3 kişi adliyeye sevk edildi