Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Kılıçdaroğlu’nun seçim açıklaması

Kılıçdaroğlu’nun seçim açıklaması

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Anayasa’nın 116'ncı maddesinde yer alan yetkiyle, 18 Haziran 2023'te yapılması gereken seçimlerin 14 Mayıs'ta yenilenmesi kararını imzalamasının üzerine Kılıçdaroğlu’ndan ilk açıklama geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kılıçdaroğlu’nun seçim  açıklaması

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yenilenmesi kararını; “Hayırlısı olsun, Türkiye’nin buna ihtiyacı var, seçime ihtiyacı var. Değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun” sözleri ile değerlendirdi.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından dördüncü kez afet bölgesine gitti. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'na; CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, çadırkent ziyaretleri sırasında; bir basın mensubunun sorusu üzerine TBMM Genel Seçimi ve Cumhurbaşkanı seçimini yenilenmesi yönündeki kararı değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Hayırlısı olsun, Türkiye’nin buna ihtiyacı var, seçime ihtiyacı var, değişime ihtiyacı var. Hayırlı uğurlu olsun.”

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
   Antalya Kadın Yoksulluğu Çalıştayı

  Antalya Kadın Yoksulluğu Çalıştayı