Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset KILIÇDAROĞLU KAMU MÜHENDİSLERİNE SESLENDİ

KILIÇDAROĞLU KAMU MÜHENDİSLERİNE SESLENDİ

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir’de kamuda çalışan mimarlar ve mühendisler için adalet sağlayacağını söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KILIÇDAROĞLU KAMU MÜHENDİSLERİNE SESLENDİ

Geçtiğimiz günlerde Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Antalya Şube Başkanı Okan Hançer'in ülkemizde hayata geçirilen her türlü yatırım projelerinin altına imza atan, uygulanmasında emek veren, ciddi katkı koyan kamuda çalışan mühendis, mimar ve şehir plancılarının özlük haklarında ve maaşlarında düzenleme yapılmasına yönelik açıklamaları ''Mühendisler Enflasyona Yenildi'' başlığı ile haber olmuştu. Bugün Kılıçdaroğlu hem Antalya'dan gelen seslere hem Türkiye'den gelen taleplere ses verdi. 

Kılıçdaroğlu: ''Doktor kardeşlerimize, sağlık çalışanlarımıza pandemi döneminde herkesin ortak talebi olarak onların aylıklarını artırdık. Ama devlette bir yapı var. Devlette doktor, mimar, mühendis bunlar biribirlerine yakın aylıklar alırlardı. Dolayısıyla şimdi kamuda çalışan mimarlar ve mühendisler diyorlarki, bizimde aylıklarımızın artırılması lazım, biraz yükseltilmesi lazım. Onlarada söz verdim. Adaleti sağlayacağım. '' dedi. 

HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
"HEPİMİZİ GÖMDÜ, GÖMDÜ, GÖMDÜ AMA SONRA İPİN UCU KAÇTI"

"HEPİMİZİ GÖMDÜ, GÖMDÜ, GÖMDÜ AMA SONRA İPİN UCU KAÇTI"