Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Karar neden paylaşılmıyor?”

“Karar neden paylaşılmıyor?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Cavit Arı, Antalya kent belleğinin önemli aktörlerinden birisi olan Antalya Lisesi eski binasının Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsisinin iptal kararının İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşılmamasına tepki gösterdi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Karar neden paylaşılmıyor?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Cavit Arı Antalya Lisesi’nin tahsis iptal yazısıyla ilgili açıklama yaptı.

1528282232Milletvekili Arı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Antalya Lisesi ile ilgili olarak 03.11.2022 Perşembe günü Plan Bütçe Komisyonunda Sayın Milli Eğitim Bakanına görüşlerimizi ve gerçekleri aktardık. Sayın Bakan İptalle ilgili olarak talimatını verdi ve gerekli yazının yazıldığı bilgisi de yine 04.11.2022 cuma günü bana ve Antalya Lisesi Mezunu olan Komisyon üyemiz İstanbul Milletvekilimiz Emine Gülizar Emecan'a iletildi. 07.11.2022 Pazartesi günüde bizzat Sayın Bakanla telefonla konuşarak yazının gönderildiğine dair bilgiyi kendisinden de aldım ve teşekkür ettim. Gelişme böyle iken İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu kararı kamuoyu ile neden paylaşmıyor. İl Milli Eğitim Müdürü kendisini Bakanın üstünde mi görüyor?” diyerek sert tepki gösterdi.

HABER: FADİME YİĞİT

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’in basketbol takımı fırtına gibi

Kepez’in basketbol takımı fırtına gibi