Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti’li Uğur Poyraz: Seçim ittifakı bitmiştir

İYİ Parti’li Uğur Poyraz: Seçim ittifakı bitmiştir

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, bugün katıldığı bir canlı yayında Millet İttifakı’nın devam etmeyeceğini açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti’li Uğur Poyraz: Seçim ittifakı bitmiştir

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin ardından Millet İttifakı’nın devam edip etmeyeceği kamuoyunda merak konusu olmuştu. İYİ Parti Genel Sekreteri ve Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, bugün katıldığı bir canlı yayında;"Tüm ittifaklar seçim ittifakıdır, seçim bittiği zaman tüm ittifaklar ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı, seçim bitmiştir. İkinci turu için ittifak içindeki partiler mücadelelerini vermiştir, 28 Mayıs itibarıyla da seçim ittifakı bitmiştir" ifadelerini kullandı.

Bugün TBMM’ye giderek kaydını yaptıran İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı ise gazetecilerin ittifakın devamıyla ilgili sorusunu; "İttifak dediğiniz şey bir iş birliğidir. Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" sözleriyle yanıtlamıştı.

SÜLEYMAN GEZİCİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tatlıtuğ açıklama yapmak zorunda kaldı

Tatlıtuğ açıklama yapmak zorunda kaldı