Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ PARTİ’DEN YEREL SEÇİM İÇİN İTTİFAK AÇIKLAMASI

İYİ PARTİ’DEN YEREL SEÇİM İÇİN İTTİFAK AÇIKLAMASI

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, 2024 Mahalli İdareler Seçimi için merak edilen konularda açıklama yaptı. Yeniden bir ittifak olacak mı, olmayacak mı…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ PARTİ’DEN YEREL SEÇİM İÇİN İTTİFAK AÇIKLAMASI

Süleyman GEZİCİ /Akdeniz GERÇEK

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Vural, verdiği bir röportajda “Yerel seçimlerle ilgili partinin elbette bir tutumu olacaktır. Ama bir ittifak arayışımız da yok, teklifimiz de yok. Biz Türkiye'yi yenilemek istiyoruz” dedi.

 ‘ARAYIŞIMIZ DA TEKLİFİMİZ DE YOK’

 İşte Vural’ın açıklaması: “Biz çoğunlukta kaybettik. Bunun çaresi toplumsal çoğunluğu kendi lehine çevirmek. Bunun için çalışacağız. Halkın çoğunluğunu alacağız. Daha fazla toplumsal desteği sağlamak için uğraşacağız. İttifak gerekiyorsa o daha sonraki konu.

Yerel seçimlerin özellikleri vardır, özelliklere göre bakılır, değerlendirir, yapılır. Şu anda bir ittifak söz konusu değil. Yerel seçimlerle ilgili partinin elbette bir tutumu olacaktır. Ama bir ittifak arayışımız da yok, teklifimiz de yok. Biz Türkiye'yi yenilemek istiyoruz. Türkiye'yi dönüştürmek istiyoruz. Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe gitmesini istiyorsak halkın büyük çoğunluğunun bize yönelmesini sağlamamız gerekiyor. Elimizdeki oyu yeterli görmüyoruz. Yeterli görmüyorsak halka gideceğiz.

Yerel seçimlere ilişkin nasıl karar verilecek, onu partimiz değerlendirecek ama biz Türkiye'yi kazanmak istiyoruz, Türkiye'nin kazanmasını istiyoruz. Esas hedef bu. Türkiye'nin geleceğine biz talibiz, yönetimine talibiz. Yerel seçimlerde nerede ne yapılabilir? Yerel seçimin özellikleri vardır. Bunun şu andaki bir mesele olduğu kanaatinde değilim.”

"ANTALYA'DA DA TEK GİRECEĞİZ"

 İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nda bayramlaşma töreninde konuşan İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan da “İYİ Parti bir sonraki yerel seçime tek başına girecek şekilde hazırlanmaktadır. Sizlerin desteğiyle beraber bu hazırlıklarımız had safhada devam edecektir" demişti. Vural'ın açıklamalarıyla örtüşen bu duruma karşı ittifaksız bir seçimin çok da mümkün olmayacağı öngörülüyor.  İlerleyen günlerde partilerin yeniden masaya oturmaları mümkün."

KARACAN'IN YEREL SEÇİM MESAJI 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜRKİYE'NİN EN KÖTÜ OTOBÜS FİRMASI

TÜRKİYE'NİN EN KÖTÜ OTOBÜS FİRMASI