Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ PARTİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI! İŞTE O ADAY

İYİ PARTİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI! İŞTE O ADAY

Yerel seçimlere sayılı bir zaman kalırken partilerin kimleri aday çıkaracağı hala merak konusu. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partisinin yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ PARTİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI! İŞTE O ADAY

SÜLEYMAN GEZİCİ / HABER

İYİ Parti kaynaklarına dayandırdığı haberde Bilge Yılmaz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağını iddialar gündeme gelmişti. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz iddilara karşı açıklama yaptı.

"VATANDAŞIN HAKKINI SAVUNMAK DIŞINDA BİR GÜNDEMİM YOK"

Yılmaz, söz konusu haberle ilgili Twitter hesabından bir açıklama paylaştı. Yılmaz açıklamasında “Dün sayın İsmail Saymaz’ın köşe yazısında, İYİ Parti’ye yakın kaynaklara dayandırılan bir kulis bilgisi paylaşılmış ve partimizin, beni İstanbul Belediye Başkan adayı göstermeyi düşündüğü iddia edilmiştir. İYİ Parti olarak, söylentiler ve kulis haberleri ile vakit kaybetmektense, bizim önceliğimiz gittikçe kötüleşen ekonomik şartlar altında yaşayan vatandaşlarımızın hakkını savunmak ve çözum önerilerimizi milletimizle paylaşmaya devam etmektir. Benim bunun dışında bir gündemim yoktur. Her gün daha da yoksullaşan ve refahtan aldıkları payı enflasyona kaptıran insanlarımızın sorunları hakkında konuşmayı, İstanbul Belediye başkan adaylığı konusundaki tartışmalardan daha öncelikli bir sorumluluk olarak görüyorum" şeklinde iddialara karşı açıklama yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Antalya’ya ihanet edildi”

“Antalya’ya ihanet edildi”