Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti’de toplu istifa! Kırılmalar devam ediyor

İYİ Parti’de toplu istifa! Kırılmalar devam ediyor

Çukurova İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nda, aralarında kurucu meclis üyelerinin bulunduğu 130 kişi bugün itibariyle istifa etti. İstifa dilekçeleri parti yetkililerine teslim edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti’de toplu istifa! Kırılmalar devam ediyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Göktürk Güngör, grup adına yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde İYİ Parti'den gelen istifaların artmasıyla birlikte, Çukurova İlçe Başkanlığı'nda da bu eğilimin yaşandığını belirtti. Güngör, "31 Mart seçimleri öncesinde Türkiye genelinde İYİ Parti'den istifaların artması sonucunda biz de burada istifa ediyoruz. Bugün bu sayının 300'e ulaşmasını bekliyoruz. İYİ Parti kurucularından olan arkadaşlarımız ve üyelerin inançları kalmamış durumda." şeklinde konuştu.

İYİ Parti Çukurova kurucu üyesi Nuray Güray ise şunları söyledi: "Ben İYİ Parti'nin Çukurova ilçe kurucu üyesiyim. Maddi ve manevi olarak büyük desteklerim oldu. Eşim, dostum ve akrabalarım bana güvendiler. Meral Akşener'e bir kadın olarak inandım ve yanında olmak istedim. Ancak gördüm ki yaptığımız çalışmaların hiçbir şekilde karşılığı olmadı. Bu nedenle eşime ve dostuma, bu çatı altında yürümenin artık mümkün olmadığını söyleyemem. İnsanlara karşı yüzüm kalmadı. Bu sebeple istifa ediyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Üniversite Öğrencisinin Evinde Yangın!

Antalya’da Üniversite Öğrencisinin Evinde Yangın!