Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İyi Parti'de istifalar bitmiyor: Belediye başkan adayı gösterilen Akın Gürkan da istifa etti

İyi Parti'de istifalar bitmiyor: Belediye başkan adayı gösterilen Akın Gürkan da istifa etti

İstanbul'da İyi Parti'nin Tuzla Belediye Başkan adayı olarak açıklanan İBB Meclis üyesi Akın Gürkan, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İyi Parti'de istifalar bitmiyor: Belediye başkan adayı gösterilen Akın Gürkan da istifa etti
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul'da İyi Parti'nin Tuzla Belediye Başkan adayı olarak açıklanan İBB Meclis üyesi Akın Gürkan, partisinden istifa ettiğini duyurdu. İyi Parti'de yaşanan istifa dalgası kapsamında, yerel seçimlere kendi adaylarıyla girmeye karar veren parti üyeleri arasında istifalar art arda gelmeye devam ediyor.

İyi Parti'de yaşanan istifalar sadece yerelde değil, aynı zamanda milletvekillerini de kapsıyor. Partinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki Meclis grubuna da sıçrayan istifalar, parti içindeki anlaşmazlıkları gözler önüne seriyor.

ÖZKAN'I TEKRAR GRUP BAŞKAN VEKİLİ OLARAK SEÇMİŞTİ

İBB İyi Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talebi üzerine istifa etmiş, ancak bu kararın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki İyi Parti Grubu toplanarak Özkan'ı tekrar Grup Başkanvekili olarak seçmişti. Bu süreçte, Akşener'in talebine uymayarak görevine devam eden 7 İBB Meclis üyesi, partiden ihraç talebiyle disipline sevk edildi. İşte bu süreçte İbrahim Özkan ve 5 İBB Meclis üyesi istifa etti. Öte yandan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Tuzla Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Akın Gürkan da partisinden istifa etti. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Silah Ticareti! Emniyet Göz Açtırmadı!

Antalya’da Silah Ticareti! Emniyet Göz Açtırmadı!