Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti'de ayrılıklar bitmiyor! İstanbul İl Başkan Yardımcısı istifa etti

İYİ Parti'de ayrılıklar bitmiyor! İstanbul İl Başkan Yardımcısı istifa etti

İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Koçtürk, yaptığı açıklamada AKP'ye geçmeyeceğini belirterek siyasete devam edeceğini ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti'de ayrılıklar bitmiyor! İstanbul İl Başkan Yardımcısı istifa etti
KAYNAK: Haber Merkezi

İYİ Parti'de art arda gelen istifalara bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile partisinden istifa ettiğini duyurdu. Koçtürk, istifasının nedenini "ayak oyunları ve basiretsizliklerin bıktırdığı" olarak açıkladı.

Koçtürk, açıklamasında, "Çocuklarıma, Atatürk’ün ışığı ile aydınlanan Türk vatanı sözüm var ve mücadele etmem lazım. Son gelişmelerle istifamın ilgisi yoktur" ifadelerini kullanarak AKP'ye geçmeyeceğini, ancak siyasete devam edeceğini belirtti.

'5 yıldır emek verdiğim İyi Parti den istifa ediyorum. İhtiraslar, ayak oyunları basiretsizlikler bıktırdı.
Çocuklarıma, Atatürk'ün ışığı ile aydınlanan Türk Vatanı sözüm var ve mücadele etmem lazım. Son gelişmelerle istifamın ilgisi yoktur
Sosyal medya siyasetçilerine duyurulur.'

'PARTİ İÇİNDE MENFAATE DAYALI EKİP OLUŞTURANLAR'

İYİ Parti’de yaşanan istifaların nedenlerinin yeterince düşünülüp değerlendirilmediğini ifade eden Koçtürk, “Partiden ayrılan her bireye otomatik olarak 'hain' damgası vuranlar ve her ayrılığın olumsuz bir durum olduğuna inananlar, aslında asıl sorunun parti içinde oluşan ve menfaate dayalı bir ekip oluşturan yapıda olduğunu görmelidirler. Meral Akşener’in tüm fedakarlık ve çabalarını boşa çıkaran bu oluşum ve düzenin alkışlanmamış bir durum olduğunu hatırlamalıdırlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor Başakşehir maçına hazırlandı

Sivasspor Başakşehir maçına hazırlandı