Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale Tanıtım Toplantısında Projelerini Sundu

İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale Tanıtım Toplantısında Projelerini Sundu

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, İzmir'deki proje ve aday tanıtım toplantısında kapsamlı projelerini kamuoyuna açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale Tanıtım Toplantısında Projelerini Sundu
KAYNAK: İHA

İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, İzmir'deki proje ve aday tanıtım toplantısında kapsamlı projelerini kamuoyuna açıkladı. Toplantıya katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti misyonuna vurgu yaparak, aday çıkarma ve kazanma stratejilerini değerlendirdi.

Akşener: "İYİ Parti'nin Misyonu Değişmeyecek"

Genel Başkan Akşener, konuşmasında, İYİ Parti'nin misyonunun değişmeyeceğini vurgulayarak, "Sen aday çıkarırsan o kazanır" cümlesinin ötesinde bir anlayışla hareket ettiklerini belirtti. Akşener, İzmir'in geleceği için önemli bir karar verileceğini ifade ederek, adayları Ümit Özlale'nin İzmir için doğru seçim olduğunu dile getirdi.

Akşener'in Vurguları

Akşener, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Milletimizin ve arkadaşlarımızın geleceği adına çıktığımız bu yolda, kişisel çıkarları bir kenara bırakarak halkımıza hizmet etmek için buradayız. İzmir, Atatürk'ün izinde ilerleyen bir şehirdir ve bu değerlere sahip çıkmak bizim görevimizdir. İYİ Parti'nin misyonu, sadece kazanmak değil, doğru adaylarla hizmet etmektir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nokia ve Nvidia yapay zeka iş birliği başlatıyor

Nokia ve Nvidia yapay zeka iş birliği başlatıyor