Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İstanbul'un Tarihi Meydanları Yeniden Doğuyor

İstanbul'un Tarihi Meydanları Yeniden Doğuyor

İstanbul'un tarihi meydanları ve önemli hizmetleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun liderliğinde yeniden hayat buluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'un Tarihi Meydanları Yeniden Doğuyor
KAYNAK: ANKA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin kalbinde yer alan Eminönü Meydanı'nın eski ihtişamını İstanbullularla buluşturdu. Meydanın yanı sıra, Ragıp Gümüşpala Caddesi'nin düzenlenmesi, Ali Paşa Sarayı'nın zemin altı otoparkı, Sarayburnu Arkeoparkı ve Tekfur Sarayı Yaşam Parkı'nın açılışlarını gerçekleştiren İmamoğlu, şehre yeni bir soluk getirdi. Ayrıca, Reşat Nuri Sahnesi'nin temelini de attı.

F057822B Bff1 4C53 9A9E 8E12D698D653 W

"Hizmetteki Azmimizle İstanbul'a Bereket Getiriyoruz"

İmamoğlu, konuşmasında, "Yıllardır bu tempoyla çalışıyoruz" diyerek, yapılan hizmetlerin önemine vurgu yaptı. İstanbul'un tarihine saygı duyarak, Sarayburnu Parkı gibi önemli alanların düzenlenmesine öncelik verdiklerini belirtti. İmamoğlu, şehrin tarihine ve değerlerine sahip çıkmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Ebd78Daf B91D 43Ce Bb2F 31B957809615 W"İstanbul'un En Güçlü Buluşması 31 Mart'ta"

İmamoğlu, gelecek seçimlere de göz kırptı. "İstanbul'un en güçlü buluşması ne zaman?" diye soran İmamoğlu, cevabı "31 Mart'ta" olarak verdi. İstanbul'un zaferi için birleşme çağrısı yaparak, parti ayrımı gözetmeksizin İstanbul'un geleceği için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

"Hizmetlerimiz Hayırlı Olsun"

Konuşmanın ardından İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Parti Meclisi üyesi Mahir Yüksel, CHP Fatih Belediye Başkan adayı Mahir Polat ve sanatçı Zihni Göktay'ı platforma davet etti. Ardından, Eminönü Meydanı ve diğer hizmetler resmen hizmete girdi ve Reşat Nuri Sahnesi'nin yeni binası için temel atıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nilüfer Belediyesi Müzisyenler için Yeni Bir Müzik Stüdyosu Açtı

Nilüfer Belediyesi Müzisyenler için Yeni Bir Müzik Stüdyosu Açtı