Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Bahçeli'nin talimatıyla Erzincan İl Başkanlığı'na atandı 

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Bahçeli'nin talimatıyla Erzincan İl Başkanlığı'na atandı 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, Ülkü Ocakları Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Erzincan İl Başkanlığı'na atandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Bahçeli'nin talimatıyla Erzincan İl Başkanlığı'na atandı 

Daha önce Kadıköy Ülkü Ocakları Başkanlığı, İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı ve Erzincan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Özarslan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin direktifiyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzincan İl Başkanlığı görevine getirildi.

Özarslan, görevi devralmak üzere MHP Erzincan İl Başkanlığını yürüten Salih Aksu'dan bayrağı teslim aldı. Yeni atanan İl Başkanı, görevine resmen başlamış oldu.

MHP'nin Erzincan İl Başkanlığı görevine getirilen Bilgehan Çağrı Özarslan'ın daha önce Ülkü Ocakları teşkilatlarında aktif olarak görev almış olması, yeni görevinde parti için tecrübeli bir ismin tercih edildiğini göstermektedir. Bu atama, parti içindeki teşkilatlanma ve yönetim değişikliklerine yönelik bir strateji olarak da değerlendirilebilir. Özarslan'ın yeni görevinde Erzincan'daki MHP teşkilatlarını yönlendireceği ve parti faaliyetlerini koordine edeceği belirtiliyor

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşçiler sokağa çıkarak zamları protesto etti

İşçiler sokağa çıkarak zamları protesto etti