Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İhraç edilen başkan göreve iade edildi

İhraç edilen başkan göreve iade edildi

Ankara Üniversitesi'nden 1 Eylül 2016 tarihinde çıkarılan 672 No'lu KHK ile ihraç edilen eski KESK Eş Genel Başkanı ve akademisyen Aysun Gezen, yaklaşık 7 yıl sonra Ankara 21. İdare Mahkemesi tarafından göreve iade edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İhraç edilen başkan göreve iade edildi

eski KESK Eş Genel Başkanı ve akademisyen Aysun Gezen'in, "örgüt üyeliği" iddiası yerine 'iltisak' suçlamasıyla memuriyetten ihraç edilmesi, pasaport ve unvan iptalleri Anayasa'ya aykırı bulunarak AYM tarafından iptal edildi. Bu karar, Gezen'in hukuki haklarının korunması ve ihraç kararının haksız olduğunun tescili açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Eski KESK Eş Genel Başkanı Aysun Gezen göreve iade edilmesinin ardından Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu sosyal medyadan Aysun Gezen’in fotoğrafını paylaşarak şunları söyledi: Ankara Üniversitesi'nden KHK ile ihraç edilen önceki dönem KESK Eş Genel Başkanı Aysun Gezen işine iade edildi. Tüm haklarıyla bütün arkadaşlarımız görevine iade edile kadar mücadelemiz sürecek!  "KHK'ler gidecek, biz kazanacağız, işimizi geri alacağız."

Ekran Resmi 2023-04-03 14.44.26

DAVUT KUNDUROĞLU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP’li Süleyman Bülbül altın fiyatlarını eleştirdi

CHP’li Süleyman Bülbül altın fiyatlarını eleştirdi