Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset İBRAHİM ÖZKAN: VATANDAŞA DOKUNACAĞIZ

İBRAHİM ÖZKAN: VATANDAŞA DOKUNACAĞIZ

Milli Yol Partisi Antalya İl Başkanı İbrahim Özkan, gazetemizi ziyaret etti. Yeni Kurulan Milli Yol Partisi’nin yerel seçime hazırlandığını vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İBRAHİM ÖZKAN: VATANDAŞA DOKUNACAĞIZ
KAYNAK: Nizamettin ÖZMEN

Milli Yol Partisi Antalya İl Başkanı İbrahim Özkan yaptığı açıklamada, “7 aydır görevdeyim. Daha önce il başkan yardımcılığı görevi yaptım. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 20 yıl boyunca Konyaaltı Belediye Başkanı idi. Konyaaltı’nda ne yapılmış ki büyükşehre ne yapsın. Her şey ortada bir şey demeye gerek yok. Konyaaltı’nda sadece Nazım Hikmet Kongre Merkezi ve Matruşka Parkı’nı açtı. Daha önce ki başkanların projelerini devam ettirdi. Antalya’da 19 ilçe bir büyükşehir olmak üzere 2 başkanlık var. Çalışarak her pusulaya bir tane aday koyacağız. Biz yeni kurulan bir parti olduğumuz için teşkilatlanma çalışmalarımız sürüyor. Şu an Antalya’da 9 ilçede teşkilatlandık. Belediye başkan adaylarımız hazır. Bu hafta sonu Ankara’da il başkanları ile MKYK toplantımız var. Bu toplantının ardından isimler yavaş yavaş açıklanacak. İnsanlar artık bıkmış durumda. Şu an büyük partilere oy veren kişiler oy verdiklerine çok pişman. Biz güzel bir yol alacağımıza inanıyoruz” dedi.

“VATANDAŞ PARTİMİZE ÜYE OLMAKTAN ÇEKİNİYOR”

Başkan Özkan, “Daha önce Cumhurbaşkanları, Başbakanlar geldi geçti. Yeri geldi gazetelerde devlet yöneticilerinin karikatürleri yayınlandı ama şu an vatandaş ağzını açtığında polisler gelip sizi götürüyor. Bu ortamda biz nasıl üye yapabiliriz. Sokakta konuştuğumuz insanlar bizimle aynı görüşte ama üye olmaya çekiniyorlar. Vatandaşın eşi, çocuğu kamuda çalışıyor, mecburen bazı partilere üye olmak zorunda kalıyor; o partiden istifa edip bizim partimize geldiği zaman ‘İşimizden olur muyuz’ gibi bir kaygı içerisine düşüyor. Güzel çalışmalar yaparsak, Antalya’da partimize üye olmayan ama oy alabileceğimiz geniş bir kitle var. Sadece merkezi olarak değil kırsal kesimde de çalışmalar yaparsak iyi bir sonuca ulaşabiliriz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
P*K'nın 'cezaevi dış koordinasyon' yapılanmasına operasyon

P*K'nın 'cezaevi dış koordinasyon' yapılanmasına operasyon