Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Hatay'da 3 üniversiteli kebapçı belediye başkan adayı oldu

Hatay'da 3 üniversiteli kebapçı belediye başkan adayı oldu

Hatay'da kebapçılık yapan 3 üniversite mezunu genç girişimci Bağımsız Türkiye Partisi'nin Antakya Belediye Başkan adayı oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da 3 üniversiteli kebapçı belediye başkan adayı oldu
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesinde kebapçılık yapan, üstelik 3 üniversite mezunu olan Fehim Bayır, Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) Antakya Belediye Başkan adayı olarak belirlendi. Genç yaşına rağmen sağlam bir eğitim geçmişine sahip olan Bayır, bu sürpriz teklif karşısında ilk başta inanmakta güçlük çektiğini belirtti.

Hatay'da 3 Üniversiteli Kebapçı Belediye Başkan Adayı Oldu

3 Üniversiteden Mezun, Yüksek Lisans Öğrencisi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sigortacılık, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği bölümlerinden mezun olan Bayır, öğrenmeye olan tutkusunu sürdürerek halen yüksek lisans öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor. Genç aday, eğitimini sürdürürken bir yandan da kebapçılık yaparak geçimini sağlıyor.

Hatay'da 3 Üniversiteli Kebapçı Belediye Başkan Adayı Oldu

'Her Zaman Zengin İnsanlar Aday Oluyor' İddiasına Yanıt

Bayır, yaptığı açıklamada genellikle belediye başkan adaylarının maddi durumu güçlü kişiler olduğu için esnaftan aday çıkmadığını ifade etti. 'Her zaman zengin insanlar ya da arkası güçlü insanlar belediye başkan adayı oluyor' diyen Bayır, bu algıyı değiştirmek ve gençlerin önünü açmak amacıyla aday olduğunu belirtti.

Hatay'da 3 Üniversiteli Kebapçı Belediye Başkan Adayı Oldu

'İlk Arandığımda İnanmadım, Ne Yalan Söyleyeyim'

Belediye başkan adaylığı teklifini cep telefonu üzerinden aldığını söyleyen Bayır, bu durumu ilk duyduğunda inanmakta zorlandığını itiraf etti. Ancak, daha sonra yapılan görüşmeler ve teklifin gerçekliğiyle yola çıkma kararı aldı. Bayır'ın bu adımı, çevresindeki insanlar tarafından şaşkınlık ve sevinçle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyasporlu Sagiv Jehezkel affedildi mi?

Antalyasporlu Sagiv Jehezkel affedildi mi?