Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Erdoğan AKP 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu

Erdoğan AKP 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni bugün gerçekleştiriyor. kongre detaylarını sitemizde paylaşacağız.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan AKP 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuştu
MUHABİR: Kamer Durdu

Kongre dolayısıyla 81 ilden Ankara'ya gelen partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Spor Salonu önünde toplandı. Ankara Spor Salonu, sabah erken saatlerde uzman ekipler tarafından arandıktan sonra görevlilere teslim edildi. Salona giremeyenler de kongreyi dışarıda kurulan dev ekranlardan takip edebilecek. Kongre salonunda davetliler, partililer ve gazeteciler için ayrı platformlar kuruldu. Salonun orta bölümünde Parti kurucuları, MYK ve MKYK üyeleri, parti kurul üyeleri, TBMM Başkan Vekili, TBMM Grup Başkanı ve vekilleri, eski TBMM başkanları, eski bakanlar, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri ile davetliler için oturma düzeni oluşturuldu. Arka planda led ekranların yerleştirildiği sahne hazırlanırken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafları ve Türk bayraklarının yer aldığı salon içerisinde, AKP ve Türkiye Yüzyılı logoları öne çıkıyor. Salonda, "Cumhuriyetin yüz akı Türkiye'nin ortak aklı", "Türkiye Yüzyılı için doğru hep yeni hep ileri" ve "Türkiye Yüzyılı için hazırız kararlıyız" sloganlarının yazılı olduğu afişler yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Büyük ve güçlü Türkiye'nin doğuşuna engel olamayacaksınız. Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. Türkiye'yi dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri yapacağız." dedi.

Erdoğan, Türkiye'nin önüne konulan engellerin her zaman olduğunu belirterek, "Türkiye'yi bölmeye çalışanlar, Türkiye'nin ekonomisini çökertmeye çalışanlar, Türkiye'yi terörle boğmaya çalışanlar, Türkiye'yi dış güçlerin oyuncağı yapmaya çalışanlar oldu. Ama biz tüm bu engelleri aştık. Türkiye'yi bugünlere getirdik." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Türkiye'nin önündeki en büyük engellerden birinin de ekonomik kriz olduğunu belirterek, "Ekonomik krizleri, Türkiye'yi bölmek için kullanmaya çalışanlar oldu. Ama biz bu engelleri de aşacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri yapacağız." diye konuştu.

Erdoğan, Türkiye'nin önündeki diğer engellerden birinin de terör olduğunu belirterek, "Terörle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye'yi terörden tamamen temizleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Türkiye'nin önündeki tüm engelleri aşarak büyük ve güçlü bir ülke olacağını belirterek, "Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracağız. Türkiye'yi dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri yapacağız. Büyük ve güçlü Türkiye'nin doğuşuna engel olamayacaksınız." dedi.

Ayrıntılar geliyor....

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da polisten turistlere güvenlik broşürü ve harita

Alanya'da polisten turistlere güvenlik broşürü ve harita