Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset EMEP’in Antalya Adayı Belli Oldu

EMEP’in Antalya Adayı Belli Oldu

Emek Partisi’nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Organize Sanayi İşçisi Elif Bilen Taş oldu. EMEP'in Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Elif Bilen Taş “Halkın kendi kendini yönetebileceği halk meclislerini oluşturmak, bu meclislerin gerektiğinde Belediye Başkanını geri çağırma hakkına sahip olmasını sağlayacak bir anlayışla yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz ”dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EMEP’in Antalya Adayı Belli Oldu
MUHABİR: Kamer Durdu

Emek Partisi Antalya İl Örgütü 2024 yılı mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimleri ile ilgili olarak seçim startını Organize Sanayi Bölgesinde yaptığı açıklama ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Antalya İl Başkanı Feyyaz Balcı “ açıklamasında son yaşanan sel felaketinde yaşamını yitiren vatandaşımızı anarak , evlerinde ve iş yerlerinde hasar gören yurttaşlara geçmiş olsun diyerek başladı. Balcı açıklamasının devamın da” ilimizde yaşanan felakatin sadece doğa olayı olarak açıklanamayacağı ,ranta ve betona gömülmüş şehirlerin yaşayacağı bir durum olarak özetledi’’ dedi.

Görüşmeler Sonuçsuz Kaldı

Antalya’da yürüttükleri ittifak ve güç birliği çalışmalarını değinen Balcı “Antalya’ da bulunan DEM Parti, SOL Parti, TİP ve TKP ile yapılan ortak aday çıkartma, alan boşaltarak birlik yapmak için yaptığımız görüşmelerin sonuçsuz kaldı. İttifak in görüştüğümüz dost partilerin kendi adayları ile seçime girme ısrarı sonucu Emek Partisi olarak il ve ilçelerde kendi adaylarımızla seçimlere girme sonucunu oluşturdu.” Balcı devamında: “TİP Antalya il örgütüyle EMEP Antalya il örgütümüzün 26 Aralık tarihinde başlayan ikili görüşmelerimiz de 12 şubat tarihinde TİP’in Antalya yerelinde ittifak yapmayacaklarını ve her ilçede kendi adayları ile seçime gireceklerini belirtmeleri üzerine sona ermiştir.” dedi.

Whatsapp Image 2024 02 16 At 21.47.13

Antalya'yı Tanıtıyoruz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Elif Bilen Taş “Halkın kendi kendini yönetebileceği halk meclislerini oluşturmak. Bu meclislerin gerektiğinde Belediye Başkanını geri çağırma hakkına sahip olmasını sağlayacak bir anlayışla yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz”dedi. Açıklamanın devamında Belediyeleri halk ile birlikte, mahalle meclisleri ile birlikte yönetmeye adayız. Kentin sorunlarını o Şehirde yaşayan halkın katılımı ile birlikte projeler üreterek çözmek için adayım’’ dedi. Taş” Antalya’yı tanıyoruz, sorunlarını biliyoruz. Başta ulaşım, alt yapı, barınma, kreş, yeterli kültürel alanlar, doğanın maden şirketleri tarafından kar amacı ile talan edilmesi ve daha bir çok sorunları biz halkımızla birlikte, mahalle meclislerinin alacağı kararlar doğrultusunda çözeceğimize inanıyor ve güveniyoruz. İşçiler emekçiler, gelin şehrimizi yıllardır sıra ile yöneten AKP ve CHP’li yönetimlerinin şehrimize karşı işledikleri suçların karşısında halkçı belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte gösterelim” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşkur 9 ilde 344 yeni personel alımı yapacak

İşkur 9 ilde 344 yeni personel alımı yapacak