Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Ekrem İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt: Ben evimdeyim zaten!

Ekrem İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt: Ben evimdeyim zaten!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Boş zamanlarında İstanbul'a uğrayan belediye başkanını evine yollayacağız" açıklamasına cevap verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ekrem İmamoğlu'ndan Bahçeli'ye yanıt: Ben evimdeyim zaten!
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler'deki bir temel atma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Boş zamanlarında İstanbul’a uğrayan belediye başkanını evine yollayacağız" açıklamasına İmamoğlu, "Ben evimdeyim zaten" şeklinde cevap verdi. İmamoğlu, MHP liderinin sözlerine karşı herhangi bir cevap vermediğini belirtirken, çalışmalarına evinde devam ettiğini ve Esenler'de bulunduğunu ifade etti.

Ayrıca İmamoğlu, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Buğra Kavuncu'nun ittifakla ilgili açıklamalarına ilişkin, siyasi partilerin iç konuşmalarına karşı çıkarak, "Ben iddiayla, ısrarla diyorum ki; geçmiş dönem ittifakımız olan ve hala aslında o ittifakın bir belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu olarak söylüyorum ki son ana kadar ittifak hem siyasi olarak ama aynı zamanda toplumun tabanında ittifakı kurma konusunda çok iddialı birisiyim." dedi. İmamoğlu, ittifakın sadece siyasi parti içinde değil, İstanbul'daki 16 milyon insanın birlikteliğini ifade etmesi gerektiğini belirtti.

Mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı

Gazetecilerin, İBB Meclisi'nde reddedilen İBB mülklerinin geri alınması ve tahsis edilen yapıların tahliyesi konularındaki değerlendirmelerini sorması üzerine İmamoğlu, geçmişte hakkaniyet içermeyen kurum ve kuruluşlara aktarılan gayrimenkullerin geri alınması için mücadele ettiklerini ifade etti. Bu kapsamda birçok binayı geri aldıklarını ve mücadeleye devam ettiklerini belirten İmamoğlu, 16 milyon insanın hakkını koruma noktasında çabaladıklarını ve bu mücadeleyi sürdüreceklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fahrettin Koca Gazze için Mısır'da

Fahrettin Koca Gazze için Mısır'da