Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset DEVA Partisi'nde çoklu istifa

DEVA Partisi'nde çoklu istifa

İstanbul'da DEVA Partisi'nin 13 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, parti üyelerinden istifa ettiklerini açıkladılar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DEVA Partisi'nde çoklu istifa
KAYNAK: İHA

İstanbul'da DEVA Partisi'nin 13 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, parti üyelerinden istifa ettiklerini açıkladılar. Bu istifalar, DEVA Partisi'nin Esenyurt, Zeytinburnu, Sancaktepe, Bahçelievler, Esenler, Sultanbeyli, Fatih, Sultangazi, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ve Silivri ilçelerindeki ilçe başkanlarını ve yönetim kurulu üyelerini içeriyor.

İlçe başkanları adına konuşan DEVA Partisi Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı Halis Kahriman, partinin kuruluşundan bu yana verdikleri emeği vurgulayarak, parti olarak başlangıçta Türkiye'nin tüm bölgelerinde herkesin sorunlarına çözüm olacaklarını ifade ettiklerini ancak şu an gelinen noktada 15 milletvekiline odaklanıldığını belirtti.

AW061092_03

Türkiye'de tarih yazacağız

Kahriman, partinin seçim öncesi kendi logosuyla seçime gireceği açıklamasına rağmen son anda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Millet İttifakı listelerine katılma kararı alındığını dile getirdi. Bu kararın alınırken parti içindeki diğer üyelerin görüşlerinin dikkate alınmadığını ifade eden Kahriman, partinin milletvekilleri tarafından parti içinde kötüye kullanıldığını savundu. Kahriman, ayrıca partinin hızla küçültüldüğünü ve Türkiye'nin siyasi sahnesinde varlık gösteremediğini söyledi. Kendisi ve diğer parti üyeleri olarak ülkelerinin ve gelecek nesillerinin adalet ve özgürlük için mücadele etmeye devam edeceklerini ve en kısa sürede Türkiye'de tarih yazacaklarını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyalı İş İnsanları'ndan Cumhuriyet'in 100. Yılında anlamlı konuşma

Antalyalı İş İnsanları'ndan Cumhuriyet'in 100. Yılında anlamlı konuşma