Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset “ANTALYA’YA ÇIKARMA YAPACAĞIZ!"

“ANTALYA’YA ÇIKARMA YAPACAĞIZ!"

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Antalya İl Başkanlığı, tüm ilçelerde iki gün sürecek geniş katılımlı saha çalışması başlatıyor. Antalya Atatürk Parkı EKDAĞ Tesislerinde bir araya gelen DEVA Başkan Yardımcıları, genel merkez kurucuları ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri halka buluşacak ve Türkiye'nin gidişatıyla ve parti politikalarıyla ilgili bilgilendirme çalışması yürütecek.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“ANTALYA’YA ÇIKARMA YAPACAĞIZ!"

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) ‘Sorunlara birlikte nasıl çözüm üretebiliriz’ ilkesiyle iki gün sürecek geniş katılımlı 3’üncü saha çalışmasına başlıyor. DEVA Partisi temsilcileri, Antalya ziyaretlerinde toplumun sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm üretecek. Parti politikaları ve parti eylem planlarının anlatıldığı basın toplantısına, Demokrasi ve Atılım Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner başta olmak üzere Muratpaşa İlçe Başkanı Özlem Arlıer, Konyaaltı İlçe Başkanı Şafak Çelik, DEVA Genel Merkez kurucuları ve genel merkez yönetim kurulu üyeleri, Medeni Yılmaz, Cem Avşar, Selma Aliye Kavaf, ilker Çelik, Bahar Ekşi, Duygu Aydın Diri, Fırat Fesih Kaya, Kadriye Esra Aygün, Mahfuz Güler, Mustafa Satıcı, Salih Efe, Bayram Yıldız, Muhammed İkbal Seyda, Antalya’da faaliyet gösteren dernek başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

1-66

“KOL KOLA YÜRÜYORUZ”

Demokrasi ve Atılım Partisi Antalya İl Başkanı Selda Öner toplantıda yaptığı konuşmada, “Siyasette siyasi partiler ve STK’lar kol kola yürürler. Çünkü siz nabzı tutarsınız biz sizlerle aradaki köprüyü oluştururuz. Böylece bir ülkenin yönetiminde söz sahibi oluruz. Onun için her biriniz bizim için birbirinden kıymetlisiniz. Bu yolda bizlerle bu kadar yakın yürüdüğünüz için DEVA Partisi il Başkanı olarak çok şanlı olduğuma inanıyorum. Biz bugün Antalya’da 23 tane genel başkan yardımcısı, genel merkez kurucu üyelerimizi ağırlıyoruz. Bununla da çok büyük bir gurur duyuyoruz. Aynı anda Isparta’da da dokuz tane genel başkan yardımcımız, genel merkez kurucu üyemiz var. Bir kısmını doğuya yolladık, bir kısmını batıya yolladık ama ağırlığı merkezde bıraktık. Bütün Antalya’nın her yerinden DEVA sesleri gelsin istiyoruz” dedi.

Selda Öner  (1)

“HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ”

DEVA Genel Sekreteri Medeni Yılmaz ise konuşmasında, “DEVA Partisi olarak kurulduğumuz günden buyana halkımızla iç içeyiz. Sürekli sahadayız. Bugün Antalya’da bulunma sebebimiz de bu. Antalya’nın merkez ve ilçelerinde parti mensuplarımız bugün sahada. Bizim dışımızda doğu ve batı Antalya’da hemşerilerimizle buluşmak için şu anda sahadayız. Aynı zamanda Isparta’da da genel merkezimizde benzer saha çalışması yapıyor. Ülkemizin yaşadığı şartları hepimiz biliyoruz. Hepimiz aynı şartlarda, aynı zorlukları birlikte yaşıyoruz” dedi.

Medeni Yılmaz

“ANTALYA’YA ÇIKARMA YAPACAĞIZ”

DEVA Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cem Avşar ise yaptığı konuşmada, “Antalya’nın doğusundan, batısına bir çıkarma yapacağız. Bir kısmımız Isparta’da, bir kısmımız Antalya merkezde olacak. Bunu çok önemsiyoruz. İlin bütün dinamikleriyle buluşmak, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri, odalar, gençler, kadınlar, siyasetin değiştiği, dönüştüğü, şu anki süreçte bütün siyasete katılacak katmanların, siyaset hakkındaki düşüncelerini bize olan sorularını almak, onlara cevaplamak, onların varsa bize tavsiyelerini de siyasetin bir parçası olacak hale getirmek için bir yol haritası çizmek üzere bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Cem Avşar

“GENEL MERKEZE TAŞIYACAĞIZ”

DEVA Partisi kurucular kurulu üyesi ve göç ve mülteci uzmanı Kadriye Esra Aygün, “İki günlük bir programla Antalyalılarla bir araya geleceğiz. Buradan aldıklarımızı genel başkanımıza, genel merkezimize taşıyacağız. Bizim sahaya en büyük iniş nedenlerimizden birisi sahadan aldıklarımızı genel merkeze getirip, işleyip, onu eylem planları olarak dönüştürüp halkla, ülkemizle buluşturabilmek” dedi.

Selda Öner  (3)

“KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ”

Doç. Dr. Mahfuz Güler ise, “Türkiye’nin tek şansı, son şansı DEVA hareketidir. Köprüden önce son çıkış. Onun için tekrar yollara düştük. Ülke çok ciddi sıkıntılarda. Türkiye’nin son şansı Ali Babacan’dır. Bugün ve yarın Antalya’da gerekli çalışmalarımızı yapacağız” diye konuştu.

HABER/FADİME YİĞİT

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
HSK’dan beklenen inceleme!  ‘6 yaşındaki çocuğa istismar' davasındaki savcıya inceleme!

HSK’dan beklenen inceleme! ‘6 yaşındaki çocuğa istismar' davasındaki savcıya inceleme!