Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Dem Parti'de İstanbul Depremi! Açıklama Geldi!

Dem Parti'de İstanbul Depremi! Açıklama Geldi!

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim aday listeleri için belirlediği süre dolarken DEM Parti'nin İstanbul'daki aday listesi gündemde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dem Parti'de İstanbul Depremi! Açıklama Geldi!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), siyasi partilerin yerel seçim aday listelerini sunmaları için verdiği süre bugün itibarıyla sona erdi. Ancak DEM Parti'nin geç başvuruda bulunduğu iddiasıyla İstanbul İl Seçim Kurulu tarafından sunulan aday listelerinin kabul edilmediği söylentisi kısa sürede gündem oldu.

DEM Parti'nin Açıklaması: 'Spekülasyonlar Gerçeği Yansıtmıyor'

DEM Parti, iddialara ilişkin resmi X hesabından açıklama yaptı. Açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için başvurumuzu zamanında yaptık. Yapılan spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu spekülasyonları gidermenin sorumluluğu İl Seçim Kurulu’ndadır" ifadelerine yer verildi.

Dem Parti

DEM Parti Sözcüsü ve Grup Başkanvekili Açıkladı: Durum Ne?

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Sözcü TV'ye yaptığı açıklamada, "Başvurumuzu yaptık, sorun yok" dedi. Ayrıca, Halk TV'ye konuşan DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli ise geç başvuru konusunda bir kaza olduğunu belirtti ve konuyla ilgili İstanbul İl Seçim Kurulu ile görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya’da Yürüyüş Yolunda Silahlı Tartışma: 2 Kişi Yaralandı

Alanya’da Yürüyüş Yolunda Silahlı Tartışma: 2 Kişi Yaralandı