Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP'nin İstanbul Adayını Yarın Açıklıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP'nin İstanbul Adayını Yarın Açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde yarın gerçekleştirilecek olan büyük bir etkinlikle 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan AKP'nin İstanbul Adayını Yarın Açıklıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde yarın gerçekleştirilecek olan büyük bir etkinlikle 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Ayrıca, geri kalan illerin adayları ise 15 Ocak'taki bir diğer programda duyurulacak. İlçe belediye başkan adayları ise 15 Ocak'tan sonra belli olacak.

Recep Tayyi̇p Erdoğan-2

12 Büyükşehir Açıklanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Haliç Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği etkinlikte 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Aday tanıtım programının ilk etabında belirlenen iller arasında İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Bursa, Aydın, Balıkesir, Mardin, Muğla, Samsun ve Ordu büyükşehir belediyeleri bulunuyor. Ayrıca, Giresun, Elazığ, Artvin, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta ve Bayburt illerinde de belediye başkan adayları açıklanacak.

Recep Tayyi̇p Erdoğan-2

AKP tarafından aday gösterilecek isimlerin dün itibariyle arandığı ve adaylıklarının kendilerine tebliğ edildiği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geri kalan illerin belediye başkan adaylarını ise 15 Ocak'taki bir diğer programında duyuracak. Ayrıca, ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesi de 15 Ocak'tan sonra gerçekleşecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yabancı yatırımcılar borsada hedefe kilitlendi: Gizli alımlar sürüyor!

Yabancı yatırımcılar borsada hedefe kilitlendi: Gizli alımlar sürüyor!