Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP'de yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor

CHP'de yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde 450 mahalle muhtarını ağırladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'de yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor
KAYNAK: Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin genel merkezinde 450 mahalle muhtarını ağırladı. Toplantının gündemini yerel seçim hazırlıkları oluştururken, basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bulut, Özgür Özel ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in bugün gerçekleştireceği görüşmeyi bir ittifak veya işbirliği görüşmesi olarak değil, iki liderin tanışıklığı ve Meclis görev geçmişleri dikkate alındığında rutin bir görüşme olarak değerlendirdi. Bulut, herhangi bir belediye başkanının böyle bir işbirliğine olumsuz yaklaşmayacağını belirterek, hedeflerinin toplumla daha fazla bütünleşmek olduğunu vurguladı. HDP'nin HEPAR'a katılma talebini değerlendirmeyi düşünmediklerini ve Özgür Özel'in HDP ile bir görüşme planının olmadığını belirtti.

5 yıl geriden geliyor

Beyoğlu'nda düzenlenen Zafer Toprak Kütüphanesi Cumhuriyet Tarihi Araştırma Merkezi tanıtım toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İmamoğlu'na, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısında yaptığı "Unutmayın bugün bir başlık atıyorum, yeniden İstanbul" açıklaması sorulduğunda, "5 yıl geriden geliyor. O yeniden İstanbul, İstanbul’un yenilenmesi, güçlenmesi, iyileşmesi, güzelleşmesi başlığı, 2019’un 31 Mart’ında atıldı. O yolculuk devam ediyor, bizi izlemeye devam etsinler" yanıtını verdi. Ayrıca, CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasında yaşanan yargı krizine yönelik Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi önünde başlatılan ‘Adalet Nöbeti’ dün itibarıyla sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan Bahçeli ile görüştü: 50+1 rafa kaldırıldı

Erdoğan Bahçeli ile görüştü: 50+1 rafa kaldırıldı