Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP MYK şehitler için olağanüstü toplanıyor

CHP MYK şehitler için olağanüstü toplanıyor

Özgür Özel, Manisa'daki programını şehit haberleri nedeniyle iptal edip, Ankara'ya dönme kararı aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP MYK şehitler için olağanüstü toplanıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da düzenleyeceği aday tanıtım toplantısını Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri nedeniyle iptal etti. Özel, ayrıca yarın CHP Genel Merkezi'nde Merkez Yönetim Kurulu'nu olağanüstü toplama kararı aldı.

Genel Başkan Özel, yaptığı açıklamada, "Bugün yaşanan şehit haberleri ve bölgeden gelen endişe verici haberler üzerine, yarın Manisa'da gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantısını iptal ettik. Aynı zamanda, yarın diğer şehirlerimizde planlanan tüm etkinlikleri de iptal ediyoruz. Merkez Yönetim Kurulumuzu yarın sabah olağanüstü toplantıya çağırdım. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bir kez daha milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğu, 3'ü ağır 8 askerin ise yaralandığı belirtildi. Açıklamada, yaralı askerlerin hastaneye sevk edildiği ve tedavilerine başlandığı ifade edildi.

MSB'nin açıklamasında şu bilgiler yer aldı: "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada beş kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üçü ağır sekiz kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız hastaneye sevk edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Temasta ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir."

Aynı zamanda, açıklamada hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve millete başsağlığı ve sabır dileğinde bulunuldu. Yaralılara ise acil şifalar temennisinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siyasilerden şehitlerimiz için peş peşe başsağlığı mesajları

Siyasilerden şehitlerimiz için peş peşe başsağlığı mesajları