Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP Kepez Adayı Mesut Kocagöz Çalışmalara Devam Ediyor

CHP Kepez Adayı Mesut Kocagöz Çalışmalara Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez’e kent kimliği kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Kepez Adayı Mesut Kocagöz Çalışmalara Devam Ediyor
MUHABİR: Kamer Durdu
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Kepez’e kent kimliği kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kocagöz, Kepez’deki vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek, kentine güvenmeyen ve kentlisine saygı duymayan belediyecilik anlayışını bir kenara bırakacağını ifade ediyor.

Kepez’de Dönüşüm Hedefi

Kocagöz, Kepez ve Kepezli vatandaşların göz ardı edildiğini belirtiyor ve Kepez’in sosyo-kültürel seviyesinin yüksek olmasına rağmen, insanların sosyal aktivitelerden uzak kaldığını vurguluyor. Kocagöz, Kepez’i eğitim, sağlık, turizm ve ekonomik anlamda atağa kaldıracak planlar hazırladıklarını ve Kepez’de önce değişim, ardından dönüşüm yapacaklarını söylüyor.

Parklar Daha Güvenli Olacak

Kepez’deki parkların karanlık ve güvenli olmadığına dikkat çeken Kocagöz, çocukların ve vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir Kepez için parkları aydınlatma ve kameralarla donatacaklarını belirtiyor. Kocagöz, gençlerin uyuşturucu tuzağına düştüğünü ve ucuz fiyata satılan sentetik uyuşturucuların gençlerin hem aklını, hem de sağlığını yitirmesine neden olduğunu ifade ediyor. Kocagöz, Kepez’i daha güvenli, daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini söylüyor.

Antalya’nın Yükünü Kepez Çekiyor

Kepez’de yaşayan insanların Antalya’nın iş gücünü ve yükünü büyük ölçüde karşıladığını belirten Kocagöz, projelerini hayata geçirdikçe yeni istihdam alanları da yaratacaklarını ifade ediyor. Kocagöz, Kepez’de 650 bin hissedar olduğunu ve yokluk, yoksulluk varsa paylaşım hatası olduğunu belirtiyor. Kocagöz, insanların hayatını kolaylaştıracak, sosyal ve kültürel aktivitelere katılacak çalışmalarla örnek bir belediye olacaklarını söylüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Ordusuna Ait Helikopter Nevada'dan California'ya Gitmek Üzereyken Düştü

ABD Ordusuna Ait Helikopter Nevada'dan California'ya Gitmek Üzereyken Düştü