Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları ile buluştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları ile buluştu

DEM Parti'nin Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, CHP Lideri Özgür Özel'i ziyaret ederek önemli görüşmelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları ile buluştu
KAYNAK: ANKA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile CHP Genel Merkezi'nde önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Chp Genel Başkanı Özgür Özel, Dem Parti Eş Genel Başkanları Ile Buluştu

Toplantıya, CHP lideri Özgür Özel'in yanı sıra, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcıları Gül Çiftci ile Gökan Zeybek de katıldı.

Chp Genel Başkanı Özgür Özel, Dem Parti Eş Genel Başkanları Ile Buluştu

Gerçekleşen görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, DEM Parti ile CHP arasındaki ilişkilerin şeffaf bir şekilde sürdürüleceği vurgulandı. Hatimoğulları, görüşmenin, genel merkezler düzeyinde sürdürülen iletişimin ilk adımları olduğunu belirtti. İki parti arasında gerçekleşen bu diyalogun kamuoyu önünde şeffaf bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Özgür Özel ise yaptığı açıklamada, DEM Parti ile ilişkilerin bundan sonra da açık ve şeffaf bir şekilde sürdürüleceğini belirterek, DEM Parti ile karşılıklı ziyaretleri ve Türkiye'nin önemli meseleleri konusundaki görüş alışverişini sürdüreceklerini dile getirdi.

Görüşmenin gündeminin seçimler olduğunu ifade eden Özel, Türkiye'nin içinde bulunduğu krizleri konuştuklarını ve seçimlerin bağımsız olmayan bir gündem olduğunu söyledi. Özellikle kayyım siyasetine karşı net bir tavır alarak, Türkiye'nin her seçmenin kendisini kimin yöneteceğini seçebilmesi gerektiğini vurguladı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, yerel seçim politikalarının kent uzlaşısına dayandığını ve her kesimi temsil eden adaylarla yola çıkmayı önemsediklerini belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin yaşadığı anayasa krizine dikkat çekerek, bu meseleyi sadece bir kişi meselesi olarak değil, demokratik düzene karşı bir darbe girişimi olarak gördüklerini ifade etti.

Hatimoğulları ve Bakırhan, önümüzdeki günlerde DEM Parti'nin uzlaşma çerçevesinde Türkiye'deki demokratik, halkçı ve toplumcu belediyecilik anlayışını esas alan yöneticilerin seçimine yönelik hassasiyetle çalışacaklarını açıkladılar. Ayrıca, yerel yönetimlerde iş birliği sağlanacak kentlerin belirlenmesi için bir çalışma yürütüleceğini belirttiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Kupası'nda yepyeni bir dönem başlıyor

Türkiye Kupası'nda yepyeni bir dönem başlıyor