Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP Antalya'dan kritik Açıklamalar!

CHP Antalya'dan kritik Açıklamalar!

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Ankaragücü kulübü Başkanının sahanın ortasında hakemi yumruklaması hakkında bir açıklama yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Antalya'dan kritik Açıklamalar!
KAYNAK: İHA

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Ankaragücü kulübü Başkanının sahanın ortasında hakemi yumruklaması hakkında bir açıklama yaptı. Kamacı, ülkemizde iki tip insanın türediğini belirtti: Yasaları ve kanunları hiçe sayan bir grup ve hala yasalara ve kanunlara bağlı olan bir grup.

Hakem Saldırısı ve AKP’nin Rolü

Kamacı, “Şimdi sahada bir hakem saldırıya uğruyor, saldırana bakıyoruz AKP kurucu üyesi ve 22.23.Dönem AKP Milletvekili çıkıyor.” dedi. Bu durum, AKP’nin ülkedeki şiddet olaylarına karıştığı iddialarını güçlendiriyor.

Şiddetin Artan Dalgası ve AKP’nin Sorumluluğu

Kamacı, “AKP’den kurtulmadığımız sürece bu şiddet sarmalı hızlanarak devam edecektir.” dedi. Kamacı, AKP’nin demokrasiden uzaklaşan, insan haklarına saygısı kalmayan bir anlayışın sonucu olduğunu belirtti.

CHP’nin Barış ve Kardeşlik Vizyonu

Kamacı, CHP iktidarında barışı, kardeşliği, insan haklarını ve demokrasiyi hakim kılacaklarını belirtti. Bu, CHP’nin ülkenin geleceği için barışçıl ve adil bir vizyon sunduğunu gösteriyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD Başkanı Biden, Ukrayna'ya Destek Çağrısında Bulundu: Yeni Yaptırımlar ve Askeri Yardım

ABD Başkanı Biden, Ukrayna'ya Destek Çağrısında Bulundu: Yeni Yaptırımlar ve Askeri Yardım