Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset CHP Antalya’da Aday Tanıtım Toplantısı Düzenleyecek!

CHP Antalya’da Aday Tanıtım Toplantısı Düzenleyecek!

CHP, Ankara'da yapılan büyük aday tanıtım toplantısının ardından Antalya'da da aday tanıtım toplantısına hazırlanıyor. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Antalya’da Aday Tanıtım Toplantısı Düzenleyecek!
MUHABİR: Kamer Durdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Antalya’da bir aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. Toplantı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

Aday Tanıtım Toplantısı Nerde Ve Ne Zaman Olacak?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya aday tanıtım toplantısı, Genel Başkan Özgür Özel’in katılımıyla 21 Şubat 2024 tarihinde saat 13.30’da Cam Piramit’te düzenlenecek.

Toplantıya Katılanlar ve Adaylar

Ankara'da Yapılan toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye adayları katıldı. CHP’nin Antalya adayları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi için Muhittin Böcek, Akseki için İlkay Akça, Aksu için İsa Yıldırım, Alanya için Osman Özçelik, Döşemealtı için Menderes Dal, Elmalı için Halil Öztürk, Finike için Mustafa Geyikçi, Gündoğmuş için Nurettin Sönmez, İbradı için Serkan Gedik, Kaş için Erol Demirhan, Kemer için Necati Topaloğlu, Kepez için Mesut Kocagöz, Konyaaltı için Cem Kotan, Kumluca için Mustafa Köleoğlu, Manavgat için Niyazi Nefi Kara, Serik için Kadir Kumbul, Gazipaşa için Mehmet Ali Yılmaz, Korkuteli için Hasan Can Caran, Demre için Fatih Duran ve Muratpaşa için Ümit Uysal yer aldı.

Korkuteli Adayı Hasan Can Caran’ın Trafik Kazası

Toplantıya Antalya’nın 18 ilçe adayı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı katılırken, Korkuteli adayı Hasan Can Caran, aday tanıtım toplantısına katılmak için havalimanına giderken trafik kazası geçirdi ve toplantıya katılamadı. Caran ve ekibinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

39810Cd8 0845 4Ffa 959E 2A496B69D279

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filistin Dışişleri Bakanı Maliki: Uluslararası Hukuk Her Devlete Uygulanmalı

Filistin Dışişleri Bakanı Maliki: Uluslararası Hukuk Her Devlete Uygulanmalı