Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset ÇETİN: İKİNCİ TURU DA ALACAĞIZ

ÇETİN: İKİNCİ TURU DA ALACAĞIZ

AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, “Antalya’da AKP birinci çıkmıştır, 6 milletvekili ile en fazla milletvekili çıkaran partidir. CHP 3 parti ile seçime girerek 6 vekil çıkardı. 28 Mayıs'a kadar güzel bir süreç yönetmek istiyoruz. Alnımızın akıyla ikinci tur seçimi de alacağımızdan bir şüphemiz yok” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÇETİN: İKİNCİ TURU DA ALACAĞIZ

AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerini değerlendirdi. Türkiye'nin güzel bir seçimi geride bıraktığını belirten Çetin, "Yine tarihi bir katılımla güzel bir seçimi geride bıraktık. Türkiye tarihinin en yüksek katılımlı seçimi oldu. Seçmenlerimiz bu noktada azami özen göstererek demokrasinin sandıktan çıkması için destek verdiler. Cumhur İttifakı'nın büyük bir farkla kazanmasını, açık ara önde götürmesini ve yine aynı şekilde AKP'nin 21 yıl sonra vatandaşın beklentisine cevap veren bir parti olduğunu göstermesi açısından bizim için önemliydi. Bu noktada da tüm seçmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bu süreçte yakışıksız bulduğumuz bir durumu da ifade etmek istiyoruz. Seçimin ilk dakikalarından itibaren iki belediye başkanının orak basın açıklaması yaparak Anadolu Ajansı'nı hedef gösterir mahiyetindeki açıklamayı yakışıksız bulduğumuzu da bir kez daha beyan ediyoruz” dedi.

“ALNIMIZIN AKIYLA İKİNCİ TURA”

 Seçimin net olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı'nın 1’inciliği ile sonuçlandığını belirten Başkan Çetin, “AKP iktidarının 21 yıllık hizmetine devam mahiyetinde vatandaşından gerekli desteği 1’inci tur için alamamış olsa da ama gerekli desteği tam anlamı ile almıştır. Vatandaş umudu ve ışığı AKP’de görmektedir. Antalya’da AKP birinci çıkmıştır, 6 milletvekili ile en fazla AKP olmuştur. Karşımızdaki CHP 3 parti ile seçime girerek 6 vekil çıkardı. En fazla milletvekili çıkarmanın gururunu yaşıyoruz. İkinci tur için teşkilatlarımız ile kaldığımız yerden başladık. 12 günlük süreçte ulaşamadığımız seçmene ulaşacağız. 28 Mayıs'a güzel bir süreç yönetmek istiyoruz. Alnımızın akıyla ikinci tur seçimleri de alacağımızdan bir şüphemiz yok. Antalya halkından desteklerini eksik etmemelerini rica ediyorum” sözlerine yer verdi.

İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazipaşa Devlet Hastanesi tarafından yaşlı ve hastalara seçim hizmeti

Gazipaşa Devlet Hastanesi tarafından yaşlı ve hastalara seçim hizmeti