Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Çavuşoğlu’ndan ‘pabuçlu’ gönderme

Çavuşoğlu’ndan ‘pabuçlu’ gönderme

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen esnaf buluşmasının konuğu oldu.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çavuşoğlu’ndan ‘pabuçlu’ gönderme

  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Son günlerde takip ediyorsunuz; Avrupa ve ABD basını birbiriyle yarışmaya başladı. 'Erdoğan gitmeli' yazıyorlar. Onlar Erdoğan gitsin istiyorlar; çünkü bugün kadim Türk yurdu Karabağ’da anlı şanlı Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor. Onlar Erdoğan gitsin istiyorlar; çünkü onlar ne kadar silah mühimmat verseler de PKK’ya, Suriye’nin kuzeyinde terör devleti kurdurmuyor. Yahu, biz bu 'Erdoğan gitsin' diyenlerin pabucunu kaç seçimdir dama atıyoruz, hala akıllanmadılar" dedi.

AW887339_04

  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen esnaf buluşmasının konuğu oldu. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nu ve milletvekillerimizi birliğimizde ilk kez ağırlamıyoruz. Bugüne kadar ne zaman başımız sıkışsa yanına koştuk. Kendisi ne zaman 'Derdimiz var yetiş Bakanım' desek yanımızda oldu. Tüm dertlerimize, sıkıntılarımıza hiçbir fark gözetmeksizin sanki esnaf ahisi gibi çareler üretti. Son olarak Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Kayseri mitinginde küçük esnafımızın prim ödeme gün sayısını SSK’lılarla eşitlenerek 7 bin 200 güne indirilmesi müjdesi verildi. Bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sayın Bakanım size ve tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyor, ‘Güçlü Ekonomi, Güçlü Ticaret ve Güçlü Türkiye’ için vermiş olduğunuz mücadelede başarılarınızın devamını temenni ediyorum. Ülkemize ve milletimize hizmetlerinizden dolayı minnettarız. Sağ olun, Var olun. Biz sizden razıyız, Allah da sizden razı olsun" dedi.

AW887339_02

 ADLIHAN DERE: DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ 

  14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinin tüm ülkede sağduyulu geçmesini temenni eden Dere, “Antalya’mızı ve ülkemizi temsil etmek için aday olan herkese başarılar diliyorum. Genel seçimler ülkemiz, milletimiz, esnaf ve sanatkarlarımız ve tüm vatandaşlarımız için şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Kazanan Türkiye ve Antalya olsun. Bizler de Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak 102 bini aşkın üyemizle kocaman bir aile olarak her zaman devletimizin yanında yanındayız" açıklamasına yer verdi. 

AW887339_03

“ANLAYANA KADAR ÖĞRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

  Bakan Çavuşoğlu ise esnafa ilişkin çalışmaları aktararak, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

  “Türkiye’nin bugün izlediği politika aklın yoludur. Sağduyunun yoludur. Barışın yoludur. Kırım Tatarı ve Ahıska Türkü soydaşlarımızı korumanın yoludur. Sayın Kılıçdaroğlu; Can Azerbaycan’ı baypas edersen, tırlarımızı günlerce sınırlarda bekletirsen, o yolun sonu yokuştur, yokuş. Ne istiyorsunuz Azerbaycan’dan? Azerbaycan ile ne dertleri var ben onu merak ediyorum. Tarihten bu yana CHP zihniyetinin Azerbaycanlı kardeşlerimiz ile bir derdi var. Karabağ’ı almak için Azerbaycan mücadele ederken bunlar maalesef Türkiye Azerbaycan’a yardım etti demedi mi? Biz kardeşlerimiz ile beraber doğu batı orta koridor diyoruz. Kim verdi size bu haritayı, kim sizi kandırdı? Olacak iş değil. Son günlerde takip ediyorsunuz; Avrupa ve ABD basını birbiriyle yarışmaya başladı. 'Erdoğan gitmeli' yazıyorlar. Onlar Erdoğan gitsin istiyorlar; çünkü bugün kadim Türk yurdu Karabağ’da anlı şanlı Azerbaycan bayrağı dalgalanıyor. Onlar Erdoğan gitsin istiyorlar; çünkü onlar ne kadar silah mühimmat verseler de PKK’ya, Suriye’nin kuzeyinde terör devleti kurdurmuyor. Onlar Erdoğan gitsin istiyorlar; çünkü Bayraktar'ımız, Altay'ımız, Kızılelma'mız, Atak-2'miz, Gökbey'imiz, Hürjet'imiz, Kaan'ımız, TCG Anadolu'muz Erdoğan imzası taşıyor. İlk defa yapmıyorlar bunu. Daha önce de böyle hayal gücü yüksek yazılarla Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi hedef almışlardı. Yahu, biz bu 'Erdoğan gitsin' diyenlerin pabucunu kaç seçimdir dama atıyoruz, hala akıllanmadılar, hala uslanmadılar. Anlayana kadar öğretmeye devam edeceğiz.”

 İHA                                        

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Çok naziksin bi tanesi”

“Çok naziksin bi tanesi”