Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Siyaset Çavuşoğlu gitti, Ersoy devam!

Çavuşoğlu gitti, Ersoy devam!

Otel yatırımları, planları ve aldığı teşviklerle gündemden düşmeyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’de görevine devam eden iki bakandan biri olurken, Antalya’yı temsil eden tek bakan oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çavuşoğlu gitti, Ersoy devam!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede yer almazken, Çavuşoğlu artık 28. Dönem Antalya Milletvekili olarak görev yapacak.

Önceki kabinede 2 bakanı olan Antalya’da bakan sayısı bire düştü. Seçim sürecinde sahada Adalet ve Kalkınma Partisi il, ilçe başkanı, yöneticileri ve milletvekilleri ile yoğun çalışan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yeni kabinede yer almazken, Çavuşoğlu artık 28. Dönem Antalya Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) görev alacak. Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye çapında görevine devam eden iki bakandan biri, Antalya’yı temsil eden tek bakan olurken, Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel’in Kültür ve Turizm Bakanı olacağı iddiaları bu kez de asılsız çıktı. Geçtiğimiz dönemlerde de Türel’in adı Turizm Bakanı olarak anılmıştı.

menderes türelnuri ersoy

Nizamettin Özmen

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'le görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'le görüştü