Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Büşra Özdemir Konyaaltı Belediye Adaylığını açıkladı!

Büşra Özdemir Konyaaltı Belediye Adaylığını açıkladı!

CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda Av. Büşra Özdemir, Konyaaltı Belediye Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büşra Özdemir Konyaaltı Belediye Adaylığını açıkladı!

Büşra Özdemir, Konyaaltı Belediye Başkan Adaylığını Açıkladı


CHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda Av. Büşra Özdemir, Konyaaltı Belediye Başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. Açıklamaya, ailesi, partililer ve ekip arkadaşları yoğun bir katılım gösterdi.

Adaylık Gerekçesi

Adaylık açıklamasında, kadın kimliğinin getirdiği zorlukları aşarak, şehrin tüm kadınlarının potansiyelini ortaya çıkarmak ve onlara ilham olmak için aday olduğunu belirten Büşra Özdemir, “Doğup büyüdüğüm bu toprakların değerleriyle uyum içinde olmak, Konyaaltı’nı refah ve modern kentlilik anlayışıyla buluşturmak için buradayım” dedi.

Çevre Bilinci ve Doğaya Saygı

Adaylık sürecinde öne çıkan bir diğer nokta ise çevre bilincine sahip, doğaya saygılı bir belediyecilik anlayışını benimsemesi oldu. Özdemir, “Çevre bilincine sahip, doğaya saygılı, sokaktaki can dostlarımızı, eğitimi, kültür ve sanatı, teknolojiyi, bilimi, inovasyonu, geleceği konuşan, engelsiz 'Yarının Konyaaltısı’nı inşa etmek için adayım!” şeklinde konuştu.

Ortak Çağrı

Basın toplantısı sonunda Türk dizi endüstrisi bileşenlerine yönelik TÜKD Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Sarvan ile Antalya’da faaliyet gösteren 27 STK başkanının imzasını taşıyan bir çağrı yapıldı. Çağrıda; “Türk Dizi Endüstrisi bileşenlerinden, reyting ve reklam gelirlerini arttırma saikiyle, toplumda azaltılması arzu edilen sağlıksız aile ve toplum ilişkilerini gerçekleştirmemeleri talep edildi.

Eğitim ve Siyasi Kariyeri

Özdemir, lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise AKDENİZ Üniversitesi özel hukuk alanında tamamladı. 2014 yılında Türkiye’nin en genç kadın belediye meclis üyesi oldu ve 2019 yılında Konyaaltı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği görevine seçildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamas 11 esiri serbest bıraktı

Hamas 11 esiri serbest bıraktı