Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset BTP Lideri Hüseyin Baş: İktidar İsrail ile Ticarete Devam Ediyor

BTP Lideri Hüseyin Baş: İktidar İsrail ile Ticarete Devam Ediyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, iktidarın İsrail ile olan ticaret ilişkilerini eleştirdi. Baş, yaptığı paylaşımda, Türkiye'nin İsrail ile devam eden ticaretinin samimiyetsiz olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BTP Lideri Hüseyin Baş: İktidar İsrail ile Ticarete Devam Ediyor
KAYNAK: ANKA

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, iktidarın İsrail ile olan ticaret ilişkilerini sürdürdüğünü dile getirdi.

Hüseyin Baş, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Avrupa’da petrol, doğalgaz, ve kömür gibi kaynaklar sınırlıdır. Bu nedenle, ihtiyaç duyulan kaynakları dışarıdan ithal etmek gerekmektedir. Rusya-Ukrayna arasındaki gerginlik bu durumu daha da karmaşık hale getirmiştir. Diğer ülkeler, Rusya'ya karşı bir duruş sergilemek için ticareti durdurmak zorunda kalmışlardır. Ancak İsrail ile ticarete devam edenler, hemen ticareti kesmek gibi bir eğilim göstermemektedir. Türkiye'de bu ticareti sürdürenlerin olduğu bilinmektedir. Ancak, bunun ticaret yapılmasında bir sorun olmadığını düşünüyorum. Ancak, neden bu konuda yalan söylendiğini anlamıyorum. Neden hala Kürecik Radar Üssü'nden İsrail'e istihbarat sağlanıyor? Neden hala İsrail'in pilotları eğitiliyor? Bu çelişkili bir durumdur."

"Filistinlinin Kanı Hala Onların Ellerinde"

Yaklaşan yerel seçimlere değinen Hüseyin Baş, İsrail karşıtı propagandanın sona erdiğini belirtti. Baş, şu ifadeleri kullandı:

"31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yaklaşırken, İsrail karşıtı propagandanın sona erdiğini görüyoruz. Ancak bu, İsrail ile ilişkilerin değiştiği anlamına gelmez. Bir vatandaşın Cumhurbaşkanı'nın mitinginde 'İsrail ile ticareti durdurun' yazılı bir pankart açtığını gördük. Ancak bu talep, güvenlik güçleri tarafından müdahaleyle karşılaştı. Çünkü bu bir gerçekti ve bu gerçeğin içinde Filistinlinin kanı hala ellerinde bulunuyor. Bu durum oldukça endişe vericidir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mert Software & Electronics: LEAP 2024 Fuarı'nda yenilikçi çözümlerini sundu

Mert Software & Electronics: LEAP 2024 Fuarı'nda yenilikçi çözümlerini sundu