Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset “Biz birlikte Antalyayız”

“Biz birlikte Antalyayız”

Antalyalılar ve Antalya dostları kahvaltıda buluştu. Çok sayıda siyasi, sivil toplum örgütü temsilcisi ve iş insanı Antalya sevdasıyla düzenlenen etkinliğe katıldı

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
“Biz birlikte Antalyayız”

Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği’nin Geleneksel Kahvaltısı 6 Kasım Pazar günü Denizimpark Restoran’da yapıldı. Kahvaltıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP 22. Dönem Antalya Milletvekili Tuncay Ercenk, Antalya Lisesi Vakfı Başkanı Olcay Okutan, gazeteci-aktivist SongülBaşkaya, iş insanı Ferit Özer ile çok sayıda kişi katıldı.

Açılış konuşmasını Kuşaktan Kuşağa Antalyalılar Derneği Başkanı Bülent Kantarcılar yaparken, CHP Milletvekili Cavit Arı, ALİV Başkanı Olcay Okutan ve Tuncay Ercenk de kısa birere konuşma yaptı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Nazım Hikmet’in Bulut mu olsam isimli şiirini okuyarak, “Deniz olmalı. Deniz olmamıza az kaldı” diyerek bitirdi, konuşmasını.

5-2

İPTAL YAZISI VALİLİK’TE

ALİV Başkanı Olcay Okutan konuşmasında tarihi Antalya Lisesi binasının müze olarak kullanılırken Olgunlaşma Enstitüsü’ne tahsisi sonrasında başlatılan mücadeleden bahsetti ve Cavit Arı2Nın müjdelediği ‘Tahsis iptal oldu’ açıklamasını paylaşmasını istedi. Arı da Plan ve Bütçe Komisyonu’nda tahsisin iptal edildiğinin açıklandığını, yazının da Antalya Valiliği’ne ulaştığını bildirdi.

Etkinlik konuşmalar sonrasında pasta kesimiyle öğle saatlerine kadar devam etti.

Ziya Nur SEZEN

8

4-1

                           

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dijital sanat merkezi

Dijital sanat merkezi