Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset ‘BAY KEMAL’İN TAHTASI’ videosu yayınlandı

‘BAY KEMAL’İN TAHTASI’ videosu yayınlandı

Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir video paylaştı. Seçilmesi durumunda ülkenin temel sorunlarına nasıl çözüm üreteceğinden bahsetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘BAY KEMAL’İN TAHTASI’ videosu yayınlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından paylaştığı bir videoda, Türkiye'nin şahlanması için hazır olduklarını belirterek, "şampiyonlar ligi" ekonomistler, dürüst bürokratlar, çalışkan insanlar ve temiz yatırım paraları ile birlikte vizyonlarının olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu, "Bay Kemal’ın Tahtası" başlıklı videoda, "Tüm Türkiye'yi kapsayacak, özel ekonomi bölgeleri oluşturacağız. 81 ilimizi dolaylı olarak etkileyen 9 özel ekonomi bölgesi, 17 tarım ve hayvancılık merkezi ve 50 üretim üssü kuracağız. İlk beş yılda 123 milyar dolar, 10 yılın sonunda da 300 milyar dolarlık yatırım yapılacak. Bu yatırımların yüzde 20'sini kamu kaynakları ile yapacağız" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ayrıca, "Büyükşehirlerden Anadolu'ya tersine göç başlayacak. İşsizlik oranı ilk beş yılda yüzde 5'in altına düşecek" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Türkleri iftar açtı. Seçime yönelik önemli mesajlar verdi

Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Türkleri iftar açtı. Seçime yönelik önemli mesajlar verdi