Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Başkan Böcek’ten demokrasi mesajı

Başkan Böcek’ten demokrasi mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medyadan yayınladığı mesajla sandık başında oylara sahip çıkan görevli ve gönüllülere teşekkür etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Böcek’ten demokrasi mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mesajında demokrasi vurgusu yapan Başkan Böcek, sandık başında oylara sahip çıkan görevli ve gönüllülere de teşekkür etti. Kalımın oranının yüzde 90’a ulaşmış olmasının demokrasi adına önemli bir adım olduğuna vurgu yapan Muhittin Böcek, mesajında; “Değerli hemşehrilerim, Cumhurbaşkanlığı seçimi artık ikinci tura kalmıştır. 14 Mayıs günü sandığa gidip oy veren herkese teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’de katılım oranının yüzde 90’a yaklaşması demokrasimiz adına çok sevindiricidir. Türkiye’de ve özellikle şehrimiz Antalya’da sabaha kadar uyumayıp sandıkları bekleyen, ıslak imzalı tutanakları alan sandık kurulu üyelerimize, okul bilişim sorumlularımıza, müşahitlerimize ve tüm gönüllülerimize minnettarız, teşekkürler. 28 Mayıs’ta hep birlikte sandığa tekrar gideceğiz. #Demokrasi kazanacak” sözlerine yer verdi.

KAMER DURDU

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu: "Ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız"

Kılıçdaroğlu: "Ayağa kalkıp hep birlikte bu seçimi alacağız"