Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Antalya vekilleri sınıfta kaldı

Antalya vekilleri sınıfta kaldı

17 Antalya milletvekilinden sadece 7’si 14 Mayıs Milletvekili Seçimi sonrasındaki ilk milli bayram için yapılan törene katıldı. Kimi milletvekillerinin sağlık gerekçesiyle kimi milletvekillerinin ise şehir dışında oldukları için katılamadıkları öğrenildi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya vekilleri sınıfta kaldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda 28. Dönem Antalya Milletvekilleri’nden sadece 7’si Cumhuriyet Meydanı’nda resmi törene katıldı. AKP Antalya Milletvekilleri Mevlüt Çavuşoğlu, Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş, MHP Milletvekilleri Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, İYİ Parti Milletvekilleri Uğur Poyraz, Aykut Kaya ve CHP’den seçilen Gelecek Parti’li Serap Yazıcı Özbudun, Saadet Parti’li Şerafettin Kılıç, Yeşil Sol Parti’den Meclis’e giren Saruhan Oluç törenlere katılmadı. 

17 Antalya milletvekilinden sadece 7’si 14 Mayıs Milletvekili Seçimi sonrasındaki ilk milli bayram için yapılan törene katıldı. Kimi milletvekillerinin sağlık gerekçesiyle kimi milletvekillerinin ise şehir dışında oldukları için katılamadıkları öğrenildi. Törene katılmayan bazı milletvekilleri sosyal medyasından 19 Mayıs paylaşımı yaparken, bazıları sosyal medya hesaplarından paylaşım bile yapmadı.

CHP, KONTENJANLAR DIŞINDA TAM KADRO

CHP Antalya Milletvekilleri Sururi Çorabatır, Cavit Arı, Aliye Coşar ve Mustafa Erdem dün sabah Cumhuriyet Meydanı’na yapılan törene katıldı. CHP’nin Manavgat eski İlçe Başkanı Aliye Coşar, sosyal medya hesaplarından bayramla ilişkin herhangi bir paylaşımda bulunmazken törene katıldı. Diğer CHP’li milletvekilleri hem törene katıldı hem mesaj yayımladı.

HANGİ MİLLETVEKİLLERİ KATILMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yaptığı paylaşımla bayramı Atatürk’süz kutlayan Serap Yazıcı Özbudun, 19 Mayıs’ta da akşam saatlerine kadar herhangi bir paylaşımda bulunmazken Antalya’da yapılan törene de katılmadı.  Yine CHP listelerinden milletvekili seçilen ve 23 Nisan’da sosyal medya hesabından herhangi bir kutlama yapmayan Saadet Parti’li Şerafettin Kılıç ise törene katılmazken, sosyal medya hesabından bayramı kutladı. İYİ Parti Milletvekilleri Uğur Poyraz ve Aykut Kaya törene katılmayıp, sosyal medyalarından bayram kutlaması ve anması yaptılar.

Yeşil Sol Parti Antalya Milletvekili Hakkı Saruhan Oluç ise törene katılmadı ve bayram ile ilgili herhangi bir mesaj yayımlamadı. Törene katılmayan ve paylaşım yapamayan Milletvekillerinden Serap Yazıcı Özbudun, gün içerisinde Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde yaşanan yoğun görüşmeler sebebi ile paylaşım yapamadığını ifade ederken, İYİ Parti’li Aykut Kaya’nın da sağlık sıkıntıları sebebiyle törene katılamadığı öğrenildi.

AKP’DE YARI YARIYA FİRE

Milli bayram törenlerine çok sık katılmayan AKP Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik ve Tuba Vural Çokal da seçim sonrası ilk milli bayram törenine katıldı. AKP’nin eski il Başkanı olan Milletvekili seçilen İbrahim Ethem Taş, önceki dönem Dışişleri Bakanlığı’nı yürüten ve Antalya’dan vekil seçilen Mevlüt Çavuşoğlu ve Atay Uslu da programda yer almadı.

MHP MİLLETVEKİLLERİ KATILMADI

MHP Antalya Milletvekilleri Abdurrahman Başkan ve Hilmi Durgun da törene katılmadı.

Arda KIR

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı

Gümrük kapılarında oy kullanma işlemi başladı