Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Siyaset Ankara'dan gelen son anket ne diyor? Mansur Yavaş'ın rakibi kim?

Ankara'dan gelen son anket ne diyor? Mansur Yavaş'ın rakibi kim?

ORC Araştırma'nın son anketine göre, Ankaralıların yüzde 46,6'sı, oy tercihini Mansur Yavaş'tan yana kullanmayı düşünüyor. En yakın oranda destek alan diğer aday ise Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'dan gelen son anket ne diyor? Mansur Yavaş'ın rakibi kim?
KAYNAK: Haber Merkezi

ORC Araştırma'nın "Yerel Seçim Oy Verme Eğilimleri/Ankara" adlı çalışmasının sonuçlarına göre, 12-16 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen ankete katılan 5 bin kişiden, 2024 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen isimlere oy vereceklerini belirtmeleri istendi.

Ankete göre, katılımcıların yüzde 46,6'sı mevcut CHP'li başkan Mansur Yavaş'a oy vereceğini ifade etti. Yavaş'ı yüzde 40,8 ile eski başkan Melih Gökçek'in AKP'li olan oğlu Osman Gökçek takip etti. İkinci sıradaki Osman Gökçek'in ardından AKP'li Turgut Altınok yüzde 34,2 ile üçüncü, İYİ Partili Kürşad Zorlu yüzde 27,2 ile dördüncü sırada yer aldı. Ayrıca, İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'in oy oranı yüzde 22,4 olarak ölçüldü. Beker, aynı zamanda seçmenlerin en fazla "oy vermem" dediği isim olarak belirlendi. Bu alanda Beker'i, Kürşat Zorlu izledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Havuç zayıflatır mı? Havuç suyu kaç kalori? Göbek yağlarını eriten havuç suyu tarifi

Havuç zayıflatır mı? Havuç suyu kaç kalori? Göbek yağlarını eriten havuç suyu tarifi